DIEBIT Opublikowano 23 Grudnia 2022 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Serwer, na którym nadano karę: wpisz serwer, na którym otrzymałeś karę Nick z gry: DIEBIT Data nadania kary: 23.12.2022 mniej więcej o 19:50 Rodzaj stwierdzonego oszustwa: Wallhack / Aimbot / Cheatujesz - dostałem bana za niby aimbota wszedłem tylko na serwer i praktycznie odrazu dostałem bana Czy przyznajesz się do używania oszustwa: tak - nie nie przyznaje się poza tym zawsze można zobaczyć moje demko. Edytowane 23 Grudnia 2022 przez DIEBIT 1
Właściciel GET Opublikowano 23 Grudnia 2022 Właściciel Opublikowano 23 Grudnia 2022 Nie ma nawet takiego bana na CS:GO na nicku DIEBIT. Proponuję poprawnie wzór wypełnić, bo to też pozostawia wiele do życzenia,
Właściciel GET Opublikowano 23 Grudnia 2022 Właściciel Opublikowano 23 Grudnia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi