138 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2022 Cześć. Od momentu, kiedy wrzuciliście bałwana, który chce zniszczyć święta, rozbrajający pakę CTek staje się czasami (może trochę rzadziej niż czasami, ale jednak) nieśmiertelny/nietrafialny. I nie chodzi tutaj o sytuacje, kiedy CT/T schowa się w bałwanie. Nagrałem krótki filmik, aby zademonstrować najbardziej niekorzystny, dla terrorystów, przypadek buga: Wiem, że święta, święta i po świętach, ale może gdyby ktoś, kto się na tym zna, przyjrzałby się problemowi, to za rok takie cuda na kiju zniknęłyby. 1 1
Właściciel GET Opublikowano 22 Grudnia 2022 Właściciel Opublikowano 22 Grudnia 2022 To raczej bug mapy.
138 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2022 Możliwe, nie znam się na tym :P. Jednak mogę powiedzieć, że takie coś dzieje się również na innych mapach.
Właściciel GET Opublikowano 22 Grudnia 2022 Właściciel Opublikowano 22 Grudnia 2022 Sprawdź na innej mapie, bo nikt nigdy nie skarżył się na bałwanki.
138 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2022 Tak jak pisałem, zdarzało się to wcześniej na innych mapach. Jednak dopiero teraz napisałem o tym tutaj. Jeżeli zdarzy się to w przyszłości i akurat przy tym będę, to wstawię filmik. Temat proszę zostawić otwarty do czasu, aż bałwanek zostanie usunięty. Dzięki.
spidi1910 Opublikowano 23 Grudnia 2022 [CS 1.6] Admin FFA Opublikowano 23 Grudnia 2022 W sumie 2 dni temu mialem ten sam problem na mapie de_chateau . Za pierwszym razem myslalem ze mam laga, a za drugim pestkowalem z 10 pestek i zadna nie weszla . 1
138 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2022 Jeżeli kogokolwiek spotkał taki bug na serwerze ffa, to niech podeśle mi demko lub datę, godzinę i mapę. Zgram to w jeden filmik i będzie można porównać i stwierdzić wstępnie czemu się tak dzieje.
Właściciel GET Opublikowano 2 Stycznia 2023 Właściciel Opublikowano 2 Stycznia 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi