Skocz do zawartości

[KOSZ] Bug - rozbrajanie paki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 

Od momentu, kiedy wrzuciliście bałwana, który chce zniszczyć święta, rozbrajający pakę CTek staje się czasami (może trochę rzadziej niż czasami, ale jednak) nieśmiertelny/nietrafialny. I nie chodzi tutaj o sytuacje, kiedy CT/T schowa się w bałwanie. Nagrałem krótki filmik, aby zademonstrować najbardziej niekorzystny, dla terrorystów, przypadek buga: 

Wiem, że święta, święta i po świętach, ale może gdyby ktoś, kto się na tym zna, przyjrzałby się problemowi, to za rok takie cuda na kiju zniknęłyby. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Szok 1
Opublikowano

Możliwe, nie znam się na tym :P. Jednak mogę powiedzieć, że takie coś dzieje się również na innych mapach. 

Opublikowano

Tak jak pisałem, zdarzało się to wcześniej na innych mapach. Jednak dopiero teraz napisałem o tym tutaj. Jeżeli zdarzy się to w przyszłości i akurat przy tym będę, to wstawię filmik. 

Temat proszę zostawić otwarty do czasu, aż bałwanek zostanie usunięty. Dzięki. 

Opublikowano

W sumie 2 dni temu mialem ten sam  problem na mapie de_chateau . Za pierwszym razem myslalem ze mam laga, a za drugim pestkowalem z 10 pestek i zadna nie weszla .

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jeżeli kogokolwiek spotkał taki bug na serwerze ffa, to niech podeśle mi demko lub datę, godzinę i mapę. Zgram to w jeden filmik i będzie można porównać i stwierdzić wstępnie czemu się tak dzieje.

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności