777Moneymaker Opublikowano 21 Października 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Października 2022 Serwer, na którym nadano karę: ★ Fragujemy.com ★ [ AWP ] :: TR128 Nick z gry: Przemek Data nadania kary: 2022/10/17 16:32 Rodzaj stwierdzonego oszustwa: Wallhack Czy przyznajesz się do używania oszustwa: Chcialem ogolnie pogratulowac @ evoQ za zbanowanie 11 latka za wallhacka, nie wiem na jakim poziomie jestes, ze uwazasz ze 11 latek ktory na mmie ma silvera i nawet sam nie potrafilby zainstalowac cheatow, czy nawet zalozyc konta na forum uzywa wallhacka, prosze o wypunktowanie momentow z dema w ktorych rzekomo uzywa on jakichkolwiek wspomagaczy... link do bana https://bany.fragujemy.com/csgo/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:572925543&advType=steamid
Właściciel GET Opublikowano 21 Października 2022 Właściciel Opublikowano 21 Października 2022 To Twoje konto czy kolegi? 1
777Moneymaker Opublikowano 21 Października 2022 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Października 2022 Brata, ma 11 lat, nawet nie wiedzial za co bana dostal, co tu mowic o jakis cheatach
Właściciel GET Opublikowano 21 Października 2022 Właściciel Opublikowano 21 Października 2022 Jako były admin powinieneś wiedzieć, że nie można za nikogo składać odwołań
777Moneymaker Opublikowano 21 Października 2022 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Października 2022 nie pamietam juz co mozna a czego nie, rozsmieszyla mnie troche ta sytuacja, troche zdenerwowala, jezeli trzeba mozemy zamknac temat i pojde do niego napisac u niego na komputerze i na koncie ktore mu zaloze, jezeli juz mam tak doslownie trzymac sie tych regulaminow itp
Właściciel GET Opublikowano 21 Października 2022 Właściciel Opublikowano 21 Października 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi