Skocz do zawartości

[KOSZ] [GALLERY] Bistro Design

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Probowales moze robienie sygn lub avatarow? bo widac ze tym praca nie poswiecasz za duzo czasu ;) chetnie bym zobaczyl twoje lepszym wykonaniu prace i bardziej "czasochłonne" ale te tez sa fajne

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Herb Bullet Proofs był czasochłonny.

Opublikowano

Herb Bullet Proofs był czasochłonny.

widać wyróżnia się od tych wszystkich prac i naprawdę on mi przypadł do gustu

Ps: najbliższym czasie może ja się pochwale swoimi pracami ale ostatnio spaliłem dysk i teraz szukam od nowa wszystkich c4d, textur itd

Opublikowano

Jak robisz takie prace na szybko to pokaż jakie prace robisz na wolno :D

W jakim programie pracujesz? 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

w Photoshopie CS5

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

W oparciu o nowe tutoriale:

ap85.png

giv.png

Edytowane przez REAL'FUKK
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Pierwszy na TAK, drugi mi się osobiście nie podoba.

• 3 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

chciałbym tylko zauważyć że zadużo sobie myślisz o swoich graffitach . . . . nie bądź taki pewny siebie bo wcale najlepszy nie jesteś (niemówie że moje są lepsze ale inne osoby mają takie ^^)

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

W oparciu o nowe tutoriale:

ap85.png

giv.png

Tamtą 2 grafikę zrobiłeś w 2 minuty, zgadlem? Nawet w tutoriarze pisze dokładnie jak ustawić takie zdjęcie za czymkolwiek, a napis się robi z wgranych czcionek, więc się nie popisales tym razem, 4/10.
  • Właściciel
Opublikowano

Akurat bistro jest jednym z najlepszych grafików, dlatego nie udał Ci się hejt i zemsta. To on zawsze robił dla nas loga różne, jak widać obecne chwalą.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie zawsze bistro robił loga dla FG bo akurat na Pukawkę logo zrobił Mentos i chwała mu za to :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Nie zawsze bistro robił loga dla FG bo akurat na Pukawkę logo zrobił Mentos i chwała mu za to :)

Ale moment. Ja mówię o headerze i zawsze wykonywał bistro. Mentos wykonał tylko i wyłącznie grafikę dla Pukawki czyli logo.

Logo != header.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

file.html - Nesty mówię fakty.

Pisałem w oparciu o nowe tutoriale. Tutorial tyczył się efektu napisu 3D w najnowszej wersji Photoshopa.

Czy czas wykonywanej pracy ma znaczenie? Raczej nie. Fakt, jakbyś wiedział co zrobić w pracy to owszem 2 minuty starczą, ale gdy siadasz przy zrobieniu tego efektu pierwszy raz, to raczej nie są to dwie minuty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności