ZorKuŚ Opublikowano 24 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Probowales moze robienie sygn lub avatarow? bo widac ze tym praca nie poswiecasz za duzo czasu ;) chetnie bym zobaczyl twoje lepszym wykonaniu prace i bardziej "czasochłonne" ale te tez sa fajne 1
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Herb Bullet Proofs był czasochłonny.
ZorKuŚ Opublikowano 25 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 25 Czerwca 2013 Herb Bullet Proofs był czasochłonny. widać wyróżnia się od tych wszystkich prac i naprawdę on mi przypadł do gustu Ps: najbliższym czasie może ja się pochwale swoimi pracami ale ostatnio spaliłem dysk i teraz szukam od nowa wszystkich c4d, textur itd
Didek Opublikowano 25 Czerwca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Czerwca 2013 Fajne prace 9/10
Samoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jak robisz takie prace na szybko to pokaż jakie prace robisz na wolno :D W jakim programie pracujesz?
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2013 w Photoshopie CS5 1
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) W oparciu o nowe tutoriale: Edytowane 2 Lipca 2013 przez REAL'FUKK 1
^FreeZ Opublikowano 2 Lipca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 Pierwszy na TAK, drugi mi się osobiście nie podoba.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 20 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 chciałbym tylko zauważyć że zadużo sobie myślisz o swoich graffitach . . . . nie bądź taki pewny siebie bo wcale najlepszy nie jesteś (niemówie że moje są lepsze ale inne osoby mają takie ^^)
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 6 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2014 W oparciu o nowe tutoriale: Tamtą 2 grafikę zrobiłeś w 2 minuty, zgadlem? Nawet w tutoriarze pisze dokładnie jak ustawić takie zdjęcie za czymkolwiek, a napis się robi z wgranych czcionek, więc się nie popisales tym razem, 4/10.
Właściciel GET Opublikowano 6 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 6 Stycznia 2014 Akurat bistro jest jednym z najlepszych grafików, dlatego nie udał Ci się hejt i zemsta. To on zawsze robił dla nas loga różne, jak widać obecne chwalą.
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie zawsze bistro robił loga dla FG bo akurat na Pukawkę logo zrobił Mentos i chwała mu za to :) 1
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 6 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2014 - Nesty mówię fakty.
Właściciel GET Opublikowano 6 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie zawsze bistro robił loga dla FG bo akurat na Pukawkę logo zrobił Mentos i chwała mu za to :) Ale moment. Ja mówię o headerze i zawsze wykonywał bistro. Mentos wykonał tylko i wyłącznie grafikę dla Pukawki czyli logo. Logo != header.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2014 - Nesty mówię fakty. Pisałem w oparciu o nowe tutoriale. Tutorial tyczył się efektu napisu 3D w najnowszej wersji Photoshopa. Czy czas wykonywanej pracy ma znaczenie? Raczej nie. Fakt, jakbyś wiedział co zrobić w pracy to owszem 2 minuty starczą, ale gdy siadasz przy zrobieniu tego efektu pierwszy raz, to raczej nie są to dwie minuty.
Rekomendowane odpowiedzi