Sponsor macko1110 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Sponsor Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Witam gram na laptopie HP Omen 15 z systemem win 10 home i ostatnio od jakiegoś tygodnia mam problem z cs 1.6. Laptop posiadam już jakieś półtora roku. W randomowych momentach potrafi mi wyłączyć CS i jeden raz na szybko wyskoczył bluescreen albo grafika mi wariuje (pojawiają się małe kwadraciki na ekranie) albo zawiesza się ekran na grze. Nie miałem przez ten okres żadnej aktualizacji systemu, sterowników ani steama. Po pojawieniu się problemu wykonałem skan systemu w poszukiwaniu wirusów itp lecz nic nie zostało wykryte. Zrobiłem jedynie aktualizację zabezpieczeń windowsa. i teraz wykonuję diagnostykę systemu. Sam niestety już nie daję rady ogarnąć tego problemu.
Letaryat Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Fragowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) 45 minut temu, macko1110 napisał: Nie miałem przez ten okres żadnej aktualizacji systemu, sterowników ani steama. Nie myslisz ze to moze byc problemem? //edit: A to chyba ja zle zrozumialem to zdanie xD - moja wina. Jesli dalej nic nie pomoze to mozesz probowac reinstall sterownikow gpu DDU (Display Driver Uninstaller) albo leciec z gory z formatem. Tylko jesli bedziesz odinstalowywac tym DDU to moze lepiej poczytaj na ten temat wiecej albo popros kogos kto ma jakies pojecie. Nie jest to trudne ale ja kilka razy potrafilem cos zepsuc . Ale to ja jestem taki udany. Nastepnym razem przy bluescreenie kod bledu to moze cos znajdziesz na internecie. Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez Letaryat nie nabijam postow chyba ze kotkami 1
Sponsor macko1110 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Autor Sponsor Opublikowano 24 Sierpnia 2022 23 minuty temu, Letaryat napisał: Nie myslisz ze to moze byc problemem? Nawet wymusiłem wyszukanie aktualizacji i steamaecz niczego nie znalazło
Właściciel GET Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Właściciel Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Jaką masz kartę graficzną tam?
Sponsor macko1110 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Sponsor Opublikowano 25 Sierpnia 2022 24 minuty temu, GET napisał: Jaką masz kartę graficzną tam? GeForce GTX 1660 Ti
Sponsor macko1110 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Autor Sponsor Opublikowano 30 Sierpnia 2022 ogólnie to nawet wyczyściłem laptopa i wymieniłem nawet po raz kolejny pastę i nic się nie chce poprawić
Sponsor macko1110 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Autor Sponsor Opublikowano 30 Sierpnia 2022 W dniu 24.08.2022 o 21:14, Letaryat napisał: Nie myslisz ze to moze byc problemem? //edit: A to chyba ja zle zrozumialem to zdanie xD - moja wina. Jesli dalej nic nie pomoze to mozesz probowac reinstall sterownikow gpu DDU (Display Driver Uninstaller) albo leciec z gory z formatem. Tylko jesli bedziesz odinstalowywac tym DDU to moze lepiej poczytaj na ten temat wiecej albo popros kogos kto ma jakies pojecie. Nie jest to trudne ale ja kilka razy potrafilem cos zepsuc . Ale to ja jestem taki udany. Nastepnym razem przy bluescreenie kod bledu to moze cos znajdziesz na internecie. niezbyt chcę robić format gdyż nie dowiem się co jest przyczyną dla przyszłych pokoleń a reinstall sterownikow gpu DDU chyba bede musial spróbować zrobić lecz jeszcze wysłałem zapytanie na fb na jednym forum i czekam teraz na jakieś porady
Rekomendowane odpowiedzi