robek Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Skarga na: opiekuna / admina / gracza Dlaczego składasz skargę: Przedstaw krótki powód, dla którego składasz skargę Nick z gry: wpisz tu swój nick, na którym grałeś na serwerze ROBEK Nick osoby oskarżonej: wpisz tu nick osoby, na którą składasz skargę admin CRZ Data zdarzenia: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia, na podstawie którego składasz skargę 18;00 Opis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację, na podstawie której składasz skargę Dostałem bana na 8 h niby z powodu podkładania sie zombie . zombie weszlo do kampy na SZALONYM gdzie bylem z jakimś gościem tak czy tak by mnie zaraził i tego typa i dosatlem ban od tego całego niby admina pożal się borze za podkładkę proszę o cofniecie ban ponieważ nie była ona specjalnie i poza tym lubię grac na tym serwie i mam na nim vipa Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów
ZKKF CRZ Opublikowano 22 Sierpnia 2022 ZKKF Opublikowano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) Po pierwsze, nie ten dział. Po drugie, dostałeś bana za skargę z forum, polecam się zapoznać ze skargą. Poza tym patrząc na te wypociny teraz, które napisałeś to zasługujesz na jeszcze dłuższą karę. Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez CRZ 1 1
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Cześć, odwołaj się od bana w tym dziale > https://fragujemy.com/forum/1492-pozostałe-bany-i-muty/ 1
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi