Dziobaczek Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Po autobalansie, gdy gracz posiada zakupionego vipa pro (nie wiem jak jest z normalnym vipem), posiada mołotowa z drużyny przed autobalansem i przeniesie go do przeciwnej drużyny, gracz traci mołotowa i serwer blokuje mu możliwość zakupu nowego. @ GET Mołotow po prostu znika z ekwipunku.
Właściciel GET Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Właściciel Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Tzn. jak traci mołotova?
Legendarny Fragowicz Czekoladowy Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Dziobaczek napisał: posiada mołotowa z drużyny przed autobalansem i przeniesie go do przeciwnej drużyny, gracz traci mołotowa i serwer blokuje mu możliwość zakupu nowego. Czyli tak: Gracz 1 ma Vipa Pro i posiada w drużynie T molotova Gracz 1 zostaje przeniesiony do CT przez autobalans Gracz 1 traci(?) granat i uniemożliwia mu zakup nowego CS:GO nie blokuje możliwości posiadania przez anty granatu molotova, więc przydałby się tutaj jakiś filmik lub ss`y żeby zobaczyć w jaki sposób takie rzeczy się dzieją. Po za tym autobalans nie może powodować utraty granatów no chyba, że plugin jest napisany w sposób nieoczywisty(w co raczej wątpię). Temat należy do problemu pluginu VIP
Dziobaczek Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Po dwóch dniach udało mi się odtworzyć buga. Testując buga dowiedziałem się dwóch rzeczy: Bug działa tylko gdy jestem po ct, lub przerzuca mnie do ct z tt i posiadam w ekwipunku mołotow drużyny tt. Bug nie pojawia się gdy przechodzę z drużyny tt do ct i posiadam w ekwipunku mołotow drużyny ct. Wysyłam 3 ssy: Pierwszy ss pokazuje, że na końcu rundy trzymam mołotowa tt w ręku. Drugi pokazuje, że mołotow zniknął i nie mogę kupić kolejnego. Trzeci ss pokazuje, że w następnych rundach problem nie zniknął. Problem znika dopiero po zginięciu. edit: przyjrzałem się jeszcze raz zdjęciom i zobaczyłem, że w menu sklepu wciąż jest ikona mołotowa tt mimo, iż nie mam go w ekwipunku
Właściciel GET Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Właściciel Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Posiadasz V.I.P'a?
Dziobaczek Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Tak, posiadam VIPA PRO
Właściciel GET Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Właściciel Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Sprawdzić trzeba czy ma to związek z V.I.P'em, aczkolwiek i tak ten będzie do wymiany. Oczekujcie na zmiany we wrześniu.
MrSmile Opublikowano 5 Czerwca 2023 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2023 Witam przychodzę myślę, że z małym błędem w balansie ludzi odnośnie drużyn. Grając wczoraj na serwerze 6 osób wybrało stronę "ct" a ja sam byłem po stronie "t" Nieraz spotykałem się z tym, że w 1. rundzie było też np. 9 tt oraz 5 ct. Dajcie znać co o tym myślicie, może to tylko dla mnie wydaje się nieprzyjemne podczas gry Pozdrawiam!
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 6 Czerwca 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2023 No cóż, graczom nie spodobało się to, że próbowaliśmy naprawić ten błąd wymuszając ich przejście do losowej drużyny, więc ten "błąd" stał się częścią serwera.
Właściciel GET Opublikowano 2 Października 2023 Właściciel Opublikowano 2 Października 2023 Z uwagi na wyjście CS 2, temat zostaje zarchiwizowany.
Właściciel GET Opublikowano 2 Października 2023 Właściciel Opublikowano 2 Października 2023 Twoja propozycja bądź uwaga została zrealizowana - - - Dziękujemy za złożenie propozycji bądź uwagi. Wierzymy, że dzięki takim zmianom nasz projekt stanie się jeszcze lepszy! Pozdrawiamy, FGTeam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.