Pogo_92 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Serwer, na którym nadano karę: DD2 only 2 Rodzaj kary: ban Powód kary: Nie otrzymalem powodu tylko smieszne wstaw screeny ktorych nie mam .... mam non steam cs 1.6 v4.3 Data nadania kary: 18.08.2022 z demka wynika 21;46 Nick z gry: pogo Opis zdarzenia: Szanuje Nakashiego ale stwierdzajac ze mam obejrzec demko obejrzalem i stwierdzilem ze nic zbytnio zaskakujacego tam nie ma.. gram tu od ponad 6 miesiecy i nigdy nikt sie nie skarzyl ze jestem podejrzany w takim samym stylu gram zawsze raz mam lepsze dni raz gorsze nie mam wiecznie statystyk 50:0 ze mozna mnie oskarzac o tak denne za przeproszeniem ze jestem podejrzany... odwoluje sie od bana bo jest nie uzasadniony... nie wykryto u mnie nic i nigdy nie wykryte bedzie bo nigdy na czitach nie gralem... a posadzenie za przeproszeniem znow z dupy podejrzeniem ze dziwnie wchodze na longi z awp... bez jaj trzeba bylo zobaczyc jak zaczynalem gre na serwerze ze za kazdym razem bylo tak samo i nigdy nic nie mialem... Wiec prosze o odbanowanie mnie skoro nawet Admin nie podal szczegolowego powodu dla ktorego mialbym zostac z banowanym!!! zero powodow . a powod wstaw screen to mozna powiedziec komu innemu nie bede popychadlem i nie bede tutaj błagal o odbanowanie... gdyz znam swoja racje i wiem ze nic nie mam a oskarzanie mnie o cos czego nie ma to juz gruba przesada! rozumie mozna bylo dac mi kicka ze tam przeklinam ze czasami cos kogos pocisne ze raz czy dwa nie wykonam celow ale nie za takie cos... Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: nie! nie przyznaje bo nic nie zrobilem, a ze za przeproszeniem podejrzenia wyssane sa z palca... latwo kogos szkalowac skoro nic czlowiek nie ma. tyle w temacie...
Właściciel GET Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Właściciel Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Otrzymałeś i mnie nie denerwuj albo odrzucam to.
Pogo_92 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2022 (edytowane) z czym mam Cie nie denerwowac?????? udowodnij mi ze cos mam ?????!!!!! nawet nie masz dowodow bo nic nie mam !! Edytowane 19 Sierpnia 2022 przez Pogo_92
Właściciel GET Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Właściciel Opublikowano 19 Sierpnia 2022 No faktycznie, mózgu to Ty ni mosz. https://fragujemy.com/topic/61449-faq-co-to-są-screeny-i-gdzie-się-znajdują/
Pogo_92 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2022 1 minutę temu, GET napisał: No faktycznie, mózgu to Ty ni mosz. https://fragujemy.com/topic/61449-faq-co-to-są-screeny-i-gdzie-się-znajdują/ gosciu czytasz co pisze !!!! wiem gdzie to jest ale nie mam tam zadnych screenow !! naucz sie czytac a nie tu kozaczysz ... pisalem juz Nakashiemu ze nie mam w tym folderze screenow .... 1
Właściciel GET Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Właściciel Opublikowano 19 Sierpnia 2022 No to nie będzie ub, proste. Nie uznaję zasady "nie mam screenów", bo przez 10 lat nauczony jestem tego, że większość wali ściemę. 3 1
Pogo_92 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2022 (edytowane) 21 minut temu, GET napisał: No to nie będzie ub, proste. Nie uznaję zasady "nie mam screenów", bo przez 10 lat nauczony jestem tego, że większość wali ściemę. gosciu mowie ze nie mam to nie mam i skoncz robic z Siebie nie wiadomo kogos.. gram tu od pol roku i nagle wam sie odwidzialo ze cos mam wez sie ogarnij troche.... wysle ci zdjecia ze nie mam w tym folderze nic zadnych screenow .. to nie wmawiaj mi ze cos sciemniam .... bo sciemniac to Wy sciemniacie a nie ja ... odbanujecie mnie ? czy nie ? masz Edytowane 19 Sierpnia 2022 przez Pogo_92
Administrator Główny gtx Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Administrator Główny Opublikowano 19 Sierpnia 2022 27 minut temu, Pogo_92 napisał: Powód kary: Nie otrzymalem powodu tylko smieszne wstaw screeny ktorych nie mam .... Jesteś głupi czy głupi? Wstaw 5 screenow w formacie .TGA! - Właśnie to jest powód bana, czego Ty nie kumasz? Najpierw wyjebałeś wzór, a teraz zamiast w dziale z ssami to robisz temat w pozostałych banach i mutach, jesteś ślepy czy niedorozwinięty? 31 minut temu, Pogo_92 napisał: Admin nie podal szczegolowego powodu dla ktorego mialbym zostac z banowanym!!! zero powodow . a powod wstaw screen to mozna powiedziec komu innemu nie bede popychadlem i nie bede tutaj błagal o odbanowanie... Ja pierdole.. Powód to wstaw ssy, a jeśli mam to mówić komuś innemu i nie chcesz byc "popychadłem" to wypad i nie marnuj mojego czasu.. KAKAOWE OKO SAURONA, 19 Sierpnia 2022 Kłócisz się z gościem, który wstawił SSa z AntiSS.cfg... XD 2
Administrator Główny gtx Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Administrator Główny Opublikowano 19 Sierpnia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi