Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Takiego bana nie ma nawet w od banowanych, podaj wydruk z konsoli. Nick podczas gry: NestyNick admina podczas gry: xXxPowód bana: Obrażanie graczy.Opis sytuacji: Dostałem bana, ponieważ obrażałem graczy. Niestety to nie byłem ja - admin dokonał pomyłki. Proszę o pozytywne rozpatrzenie odwołania.Wydruk z konsoli: ===============================================[XXXXXXXX] Masz bana na tym serwerze![XXXXXXXX] Dostales go na 120 minut[XXXXXXXX] Zbanowany nick : xXx[XXXXXXXX] Przyczyna : ' Reklama '[XXXXXXXX] Bana mozesz wyjasnic na Fragujemy.com[XXXXXXXX] Twoj SteamID : ' '[XXXXXXXX] Twoje IP : ' '======================================= Edytowane 18 Grudnia 2015 przez ATeOOO!
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 18 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2015 Tego bana nie będzie w bansie ponieważ było grzebane coś w menu amxxa i możliwa jest tylko opcja Super Bana na tydzień lub na zawsze, a jak wiadomo taki ban nie zapisuje się w Bansie. Pisałem to wczoraj Reaperowi, dzisiaj wysłałem link do tego tematu Huntlerowi oraz napisałem w czym dokładnie jest problem. Poczekaj cierpliwie na rozpatrzenie tematu.
Rekomendowane odpowiedzi