Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 22 Listopada 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam, szukam jakieś gierki ( Strzelalinki albo coś w stylu Assasin Creed ) ale żeby nie miała dużych wymagań. Bo mam laptopka i nie ma za dobrych parametrów. Może akurat znacie fajne gierki które nie wymagają dobrego kompa. Dzięki za odpowiedzi. :)
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 22 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2011 Call oF duty black ops?
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2011 Call oF duty black ops? Nie pójdzie. Jakieś inne propozycje ?
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 22 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2011 Tak jak na górze. Fajna gierka tpp podobna troszkę assasyna no i z krwi i kości rpg.
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 22 Listopada 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2011 Tak jak Benek napisał wiedźmin albo Gothic 3 ale koniecznie z patchem !
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2011 Grałem w każde gry które wymieniliście. Jakieś inne pomysły ?
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 22 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2011 Napisz jaki masz sprzęt.
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 22 Listopada 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2011 To może Two worlds
Właściciel GET Opublikowano 22 Listopada 2011 Właściciel Opublikowano 22 Listopada 2011 Redtube online (premium).
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 22 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2011 Counter-Strike 2D :D
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2011 Sprzęt: Core-Duo 2x2.0 3GB ramu geforce 9400m ( chyba )
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 23 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2011 hymmm... Może Call of Duty 5: World at War polecam ZOMBIE !
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2011 Hmmm... Call of Duty 2 <3
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 13 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2012 polecam "Hitman" "Matrix" "Postal 1 i 2" "Max Pain" "Punisher"
kociewa112 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja osobiście polecam gierki: Orcs Must Die - gierka full wypas , naprawdę , gra polega na tym , aby obronić fortece przed wstrętnymi orkami , przechodzisz poziomy , i ulepszasz broń i pułapki. Gierka z perspektywy 3 osoby tak jak gothic i podobne gierki. Saint's Row 2 - na styl gta , na początku uciekasz z więzienia , potem z misjami od nowa budujesz upadły gang ,,Świętych" . Jest dużo misji , gierka wciągająca , moim zdaniem dużo lepsza od Gta , ale to moja decyzja. Mirror's Edge - wcielasz się w postać spriterki , jeżeli lubisz free run gierka wprost dla Ciebie :) grałem w nią wiele razy , świetna gierka jest bardzo dynamiczna. Gra polega na tym aby jak najszybciej dostarczać przesyłki , walczysz z policją . Trine - gierka bardziej rpg , ale ma dużo rozwiniętych poziomów , w grze wcielasz się w trzy postacie Wojownika , Złodziejke i Maga. W grze poszukujesz nowego świata , bez przemocy ,z szaczunkiem i miłością do bliźniego. To na tyle , jak coś jeszcze mi się przypomni napiszę. Pozdrawiam serdecznie ; )
Wygnaniec Opublikowano 30 Stycznia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2012 left 4 dead left 4 dead 2
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi