[CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów smile. Opublikowano 15 Marca 2022 [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów Opublikowano 15 Marca 2022 Musisz mieć naprawdę nudne życie 1
BEST 4K4 BOSS Opublikowano 16 Marca 2022 Elitarny Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2022 Ja moge być tym toxiciem, ale ty zostaniesz tym cringe boomerem do końca serwera.
[CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów smile. Opublikowano 16 Marca 2022 Autor [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów Opublikowano 16 Marca 2022 1 minutę temu, BEST 4K4 BOSS napisał: Ja moge być tym toxiciem, ale ty zostaniesz tym cringe boomerem do końca serwera. Już? Spocony? 😘
BEST 4K4 BOSS Opublikowano 16 Marca 2022 Elitarny Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2022 22 minuty temu, smile. napisał: @ Kotori jednym postem w temacie podsumował twoje istnienie na tym serwerze. Nie tylko on to widzi. 😜 Przecież w odpowiedzi chciałem tylko podkreślić ”uczucie” jakim ”darzysz” moją osobę. Staram się być tylko tolerancyjnym dla takich jednostek jak Ty dziubasku 😘. Dla Ciebie ”mogę” zostać gejem 🥴❤️. Kebab dalej aktualny 😘. Mogę być tym toxiciem choć nie ma żadnych dowodów, ale ty zostaniesz tym cringe boomerem do końca serwera.
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 16 Marca 2022 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 16 Marca 2022 Od tygodnia to robisz sobie samowolke gdy admina nie ma. A sorry, to sie dzieje caly czas. Dowody? Nie trzeba bo wystarczy wejść na serwer i można sie przekonać jaki jesteś,chociaz w sumie mozna zajrzeć w logi, znajdzie sie tam prawdziwe skarby. Twoja era na tym serwerze sie juz skonczyla, ta skarga sie tylko pograzyles. Takie sa fakty, trudno. No ale przejdźmy do skarg, bo tu tez piszesz skargi tylko na tych, którzy ci podpadli lub ich nie polubiles, a może inaczej? Zranili twoją pewność siebie, twój kaprysek? Masz wielu zwolenników, można powiedzieć że sobie ich wytresowales i sa pod twoje dyktando. Dla was będę małolatem który "ma wyrąbane ego" a dla innych spoko osobą która dla nich wiele zrobiła. Ps.i ktoś chciał żeby on był adminem? 2 1
ZKKF oreo. Opublikowano 16 Marca 2022 ZKKF Opublikowano 16 Marca 2022 Skoro nie potraficie się zachować jak należy to zamykam temat, aż do pełnej oceny sytuacji. 3 1
Rekomendowane odpowiedzi