bedu Opublikowano 20 Lipca 2022 Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2022 Skarga na: opiekuna Dlaczego składasz skargę: Pierwszy powód Orzeł daje mi bezpodstawnego bana (za którego już odpowiedział sędzia i dostałem unbana) a drugi powód to: Dostaje niesłusznego vote bana a Opiekun nie reaguje. Nick z gry: bedu Nick osoby oskarżonej: Orzeł Data zdarzenia: Voteban dostałem około godziny 20:40 a grałem na serwerze od około 20 Opis zdarzenia: Dostaje niesłusznego vote bana a Opiekun nie reaguje (skoro już sędzia oceniał demka i było udowodnione że jestem czysty) oraz orzeł cały czas powtarza, że jestem "Odje*any" do innych graczy Dowód: Wszystko jest na demku i słychać na voice chacie
Sponsor XX Orzeł XX Opublikowano 20 Lipca 2022 Sponsor Opublikowano 20 Lipca 2022 Ten voteban z racji jak już mnie podkreślasz sam w sumie nakręcasz graczy, latasz i dajesz z dupy banie to się nie dziw że ktoś przegłosuję za banem. I w dodatku składasz skargę że wmawiam graczom serio może coś tam powiedziałem ok, ale pamiętaj że mam prawo tak sądzić i tego nie możesz mi zabronić bo to nadal jest moje osobiste zdanie i wyjaśnij mi proszę jak mam im coś zabronić do czegoś co jest dostępne na serwerze VoteBan jeśli oglądałeś demo i tak twierdzisz to tak nie do końca bo na pewno tylko poszczególne minuty dema sobie luknełeś a że gracz (KK) z tego co pamiętam to pierwszy zagłosował za banem to była jego wola nie moja prośba.
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 20 Lipca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2022 Jako sędzia oceniający napiszę tylko, że to, iż dostałeś UB ode mnie ze względu na czyste demo, nie oznacza, że teraz każdy będzie twierdził, że jesteś czysty. Ja oceniam demo i tylko demo. Tylko dodam od siebie, że każdy ma prawo zagłosować przeciwko Tobie na serwerze i adminowi nic do tego. Nawet opiekun nie kiwnie palcem. Witamy w demokracji. ¯ \_(ツ)_/¯
bedu Opublikowano 20 Lipca 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2022 "w sumie nakręcasz graczy, latasz i dajesz z dupy banie to się nie dziw że ktoś przegłosuję za banem. " Czyli twoim zdaniem mam grać jakbym nie miał rąk i nie umiał ruszać myszką skoro normalne granie prowokuje graczy? I czemu mam być karany votebanem za bycie lepszym od niektórych graczy.
Legendarny Fragowicz luter Opublikowano 22 Lipca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2022 Witam, Oglądając demko nie widzę nic dziwnego na nim, nikt nie może zabronić votebana który jest na serwerze więc naturalnym było to że graczom się nie podobała twoja rozgrywka i mogli ci go nadać. Opiekun w tym zakresie może jedynie zareagować wtedy gdy ban leci na kompletnie losową osobę, bez żadnego powodu. W dniu 20.07.2022 o 23:22, bedu napisał: oraz orzeł cały czas powtarza, że jestem "Odje*any" do innych graczy Jeśli masz dowody w postaci dema, na takie nieodpowiednie odzywki Opiekuna to je przedstaw. Wtedy będzie można porozmawiać o tym. Na ten moment odrzucam skargę, bo ban już dawno minął.
Legendarny Fragowicz luter Opublikowano 22 Lipca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2022 Twoja skarga została odrzucona Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu - - - [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.