BOT [BOT] Fraguś Opublikowano 12 Lipca 2022 BOT Opublikowano 12 Lipca 2022 Informacje odnośnie serwera ONLY DD2 #01 Jeśli chcesz wspomóc serwer finansowo, możesz to zrobić wchodząc w poniższy link: Przekaż dotację na rozwój serwera lub projektu [ REGULAMIN SERWERA ] [ REKLAMA SERWERA ] Ogólne informacje... IP: 54.38.134.9:27015 lub odd2.fragujemy.com Ilość slotów: 32 Czas rundy: 25 minut FPS: 1000+ Najważniejsze komendy dostępne na serwerze... /me - ukazane zostaną obrażenia, które zadałeś innym graczom /rank - sprawdzisz krótko i zwięźle Twoją obecną pozycję wśród określonej ilości graczy /rankstats - to rozszerzenie powyższej komendy z dokładniejszymi statystykami /stats - tu sprawdzisz informacje o statystykach innych graczy serwera /statsme - możesz sprawdzić swoje statystyki podczas obecnej mapy /top15 - wyświetlone zostanie Ci 15 najlepszych graczy na serwerze /top16-100x - pokazuje dowolnie wybraną pozycję na serwerze i 14 pozycji pod nią /topme - pokazuje Twoją pozycję i 7 pozycji wyżej jak i 7 pozycji poniżej /msounds - będziesz mógł wyłączyć dźwięku typu Multi-Kill /mute - pozwala wyciszyć danego gracza /rs lub /resetscore - w ten sposób zresetujesz swoje statystyki na mapie /vip lub /menu - wyświetlone zostanie Ci menu dotyczące usługi V.I.P [FAQ] Spis najczęściej zadawanych pytań wraz z odpowiedziami... 1# Chciałbym kupić V.I.P-a, nie wiem gdzie się udać? Odp. Posiadamy automatyczny sklep, wejdź tutaj: sklep.fragujemy.com. 2# Mam problem / pytanie odnośnie funkcji takich jak slot czy V.I.P. Z kim mogę się skontaktować? Odp. Jeśli chcesz zgłosić problem z daną usługą, służy do tego dział techniczny. 3# Posiadam zakupionego slota, ale nie wiem jak z niego skorzystać. Co zrobić w takiej sytuacji? Odp. Bardzo proste! Aby skorzystać z usługi, musisz połączyć się z serwerem poprzez konsolę i wpisać: connect odd2.fragujemy.com 4# Mimo zakupionego slota, wyświetlana jest informacja o tym, że serwer jest pełny. Co teraz? Odp. Zakupiony slot daje Ci tylko i wyłącznie dostęp do takiego, który jest przed większością graczy ukryty, zatem musisz odczekać kilka sekund. 5# Chciałbym pochwalić się statystykami serwera lub wstawić filmik z śmiesznych sytuacji. Gdzie mogę to zrobić? Odp. Ogólnie od tego jest dział Offtopic serwera. Natomiast, jeśli chcesz pochwalić się statystykami, służy do tego temat Screeny z serwera. 6# Szukam pewnej nutki, która jest odgrywana na koniec rundy. Gdzie znajdę spis? Odp. Temat jest zawsze jeden, oto link: Spis utworów na zakończenie rundy. 7# Gram już jakiś czas i mam fajne propozycje dla serwera bądź zauważyłem błąd. Gdzie mogę to zgłosić? Odp. Każdy z serwerów posiada specjalny do tego dział pod nazwą Propozycje i Uwagi. 8# Na serwerze jest cheater bądź gracze łamią regulamin, a nie ma dostępnych adminów. Co mogę z tym zrobić? Odp. Aby zgłosić cheatera służy do tego dział zgłoś cheatera, natomiast na gracza łamiącego regulamin możesz napisać skargę. 9# Zostałem niesłusznie zbanowany. Czy mogę odwołać się od nadanej kary? Odp. Oczywiście! Służy do tego dział odwołań od kary. 10# Chciałbym spróbować swoich sił jako admin serwera. Gdzie mogę złożyć podanie? Odp. Aby to uczynić, przejdź do działu z podaniami na admina. 11# Wciąż nie znalazłem/am odpowiedzi na swoje pytania. Co teraz? Odp. Zbiór najczęściej zadawanych pytań znajdziesz w naszym fragowym FAQ, jeśli nadal nie znalazłeś/aś odpowiedzi na swoje pytania, zadaj je w dziale zapytaj nas. Mimo tego, iż staramy się jak najdokładniej aktualizować wszelkie dane nt. serwera, niektóre informacje mogą być nieaktualne. W tym celu, prosimy o kontakt z Moderacją forum bądź Opiekunem serwera! --- Copyright © Fragujemy.com - zakaz kopiowania! Administrator zastrzega sobie prawo do edycji niniejszego regulaminu w każdym momencie oraz niepodważalnego prawa do wszystkiego zawartego w nim. Ostatnia aktualizacja: 04.02.2023r
Rekomendowane odpowiedzi