FallenPaul Opublikowano 4 Lipca 2022 Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2022 Z całym szacunkiem ale jedynym żałosnym dzieckiem, któremu czegoś w życiu brakuje jesteś Ty. Każdy inny admin do rany przyłóż i pomocny, a Ty przekładasz swoje porażki życiowe i nieudolność na serwer, bo w prawdziwym życiu sobie nie radzisz. Na screenach jest wszystko. Nie wiem po co wstawiasz wgle swoje wypociny jak wszyscy widza co pisałeś i każdy tylko czeka aż Ci odbiorą lejce. Pozdro i żeby Ci się w życiu poukładało bo nie radzisz sobie. 3
ZKKF CRZ Opublikowano 4 Lipca 2022 ZKKF Opublikowano 4 Lipca 2022 Teraz, FallenPaul napisał: Z całym szacunkiem ale jedynym żałosnym dzieckiem, któremu czegoś w życiu brakuje jesteś Ty. Każdy inny admin do rany przyłóż i pomocny, a Ty przekładasz swoje porażki życiowe i nieudolność na serwer, bo w prawdziwym życiu sobie nie radzisz. Na screenach jest wszystko. Nie wiem po co wstawiasz wgle swoje wypociny jak wszyscy widza co pisałeś i każdy tylko czeka aż Ci odbiorą lejce. Pozdro i żeby Ci się w życiu poukładało bo nie radzisz sobie. Mocne słowa jak na 12-latka. KADAS, 4 Lipca 2022 Zwracaj uwagę na język w stosunku do użytkowników. 1
FallenPaul Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2022 21 minut temu, Vulkanus napisał: Dzień dobry, Byłem przy całej sytuacji. Screeny ktore zostały wysłane są adekwatne do żartów jak wspomina @ CRZ . Kosmita również widział ta całą sytuację. Admin @ CRZ wypowiadał się w sposób żartobliwy a ty @ FallenPaul wziąłeś sobie za mus dołożyć swoją cegiełkę do całego zdarzenie również prowokując, na screenach bardzo dobrze to widać szczególnie na #2 ("mogę mowić co chce"). Dodatkowo wjeżdżanie adminowi z tekstami obrażającymi inne grupę kulturową są totalnie nie na miejscu. Nie dziwie się całej sytuacji bo miałem okazję ją oglądać i widziałem że CRZ panuje nad nią chociaż nerwy by mi puściły po takim zdarzeniu i po twoich słowach. Druga sprawa w twoim aktualnym wpisie wjeżdżasz komuś na sytuację życiową o której nic nie wiesz? Jest temu totalnie przeciwny i za takie oszczerstwa pod jego adresem wnioskuję o przedłużenie Tobie bana na dłuższy okres czasu. Forum nie jest miejscem na wypisywanie swoich żali po sytuacji, w której jesteś jedną ze stron atakujących. Zwykłe chamstwo bo inaczej nie da się określić twojego aktualnego postępowania oraz wpisu pod postem. Gdy jestem na serwerze i admin @ CRZ się zjawia to nagle wszyscy zaczynają wariować jakby im krzywdę prywatną zrobił. Wielokrotkie upominałem Ciebie jak i paru innych graczy żeby zaprzestali takich sytuacji. Bez skutku. Nawet jak nie ma go na serwerze potrafiliście obrażać go że jest niesprawiedliwy bo dostaliście bana za podkładkę której również byłem świadkiem tylko zostałem wyprzedzony. Jak tylko zobaczę cię od dzisiaj na serwerze (jak ci sie blokada skończy) będę cię bacznie obserwował bo wielokrotnie widziałem sytuacje w których również nie stosowałeś się do regulaminu. Polecam go przeczytać przed następną grą, masz dużo czasu. Nieznajomość prawa szkodzi. Pozdrawiam. Zabawne, „jesteś nikim więcej, tylko żałosnym dzieckiem”, kolejny przy*upas, który będzie go bronić mimo ze daje ciała jako admin. 1
Właściciel GET Opublikowano 4 Lipca 2022 Właściciel Opublikowano 4 Lipca 2022 Nie czaje tych prowokacji pt. "czy chodzisz na marsze lgbt". Sam nie lubię czegoś takiego, ale Ty widocznie masz jakiś kompleks na tle segregowania ludzi. 2 3 3
FallenPaul Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2022 16 minut temu, GET napisał: Nie czaje tych prowokacji pt. "czy chodzisz na marsze lgbt". Sam nie lubię czegoś takiego, ale Ty widocznie masz jakiś kompleks na tle segregowania ludzi. Jeśli pytanie, to dla Ciebie prowokacja to gratuluje. Zwykle pytanie nie jest prowokacją.
Właściciel GET Opublikowano 4 Lipca 2022 Właściciel Opublikowano 4 Lipca 2022 Czyli, jeśli do heteroseksualnego typa podejdziesz i będziesz mu zadawał pytania: "i jak tam twój koleszka? chodzicie razem na marsze lgbt?" to to nie będzie prowokacja, bo jest to tylko "zwykłym" pytaniem? Siadaj bo z logiki pałę masz i skończ mi tu pierdolić, bo nienawidzę plucia w twarz idiotyzmami.
FallenPaul Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2022 3 minuty temu, GET napisał: Czyli, jeśli do heteroseksualnego typa podejdziesz i będziesz mu zadawał pytania: "i jak tam twój koleszka? chodzicie razem na marsze lgbt?" to to nie będzie prowokacja, bo jest to tylko "zwykłym" pytaniem? Siadaj bo z logiki pałę masz i skończ mi tu pierdolić, bo nienawidzę plucia w twarz idiotyzmami. Dobrze, proszę w takim razie - ustosunkuj się w jakikolwiek sposób do zachowania i odzywek crz
Właściciel GET Opublikowano 4 Lipca 2022 Właściciel Opublikowano 4 Lipca 2022 No co Ci mogę powiedzieć? Jesteś debilem i sam się pogrążyłeś wstawiając te ss'y, a w szczególności tekst o podeszwie XD 1 1
ZKKF CRZ Opublikowano 4 Lipca 2022 ZKKF Opublikowano 4 Lipca 2022 4 minuty temu, FallenPaul napisał: Dobrze, proszę w takim razie - ustosunkuj się w jakikolwiek sposób do zachowania i odzywek crz Czyli rozumiem, że jak Kosmita pisał, że osoby LGBT należy rozjeżdżać TIRem, to Ci nie przeszkadzało? 1
Rekomendowane odpowiedzi