lex Opublikowano 21 Czerwca 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) Nick: LEX Planowana data urlopu: brak danych - czasem wejdę zobaczyć co i jak Powód urlopu: od jakiegoś czasu mam trochę rodzinnych problemów i wchodzę coraz rzadziej. Uwagi: Mam nadzieję że szybko się wszystko wyjaśni PS. Nie jest to związane z grą Edytowane 21 Czerwca 2022 przez lex Zamasu, 21 Czerwca 2022 Fajnie by było jakbyś określił dokładną datę urlopu :) 1 1
Sweet_Candy Opublikowano 21 Czerwca 2022 Elitarny Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2022 Szybkiego rozwiązania problemów
Zasłużony Fragowicz MEWHO Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2022 Miłego
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 21 Czerwca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2022 47 minut temu, lex napisał: Planowana data urlopu: brak danych - czasem wejdę zobaczyć co i jak Rozumiem, że masz sprawy do załatwienia, jednak musisz się określić z długością urlopu, jeśli nie będzie Cię ponad miesiąc, skontaktuj się z opiekunem i przedyskutujcie to wspólnie. 3
lex Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2022 (edytowane) Szanowny Kolego Główny moderatorze. Nic nie muszę a jedynie mogę. Opiekun sam zadecyduje co zrobić bo na pewno to przeczyta i wybacz ale nie będę prywatnych spraw poruszał z opiekunem po to żeby stwierdził czy mi zabrać admina bo potrwa to dłużej niż miesiąc czy nie. Są sprawy ważne w życiu i na pewno nie jest to CS. Jeżeli odpowiedź jest dla Ciebie niesatysfakcjonująca zgłoś opiekunowi aby zabrał mi admina lub skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą. Edytowane 22 Czerwca 2022 przez lex 1 5
Właściciel GET Opublikowano 22 Czerwca 2022 Właściciel Opublikowano 22 Czerwca 2022 Nie dość, że łamiesz zasady to jeszcze się rzucasz? Tak to nie będziemy załatwiać sprawy. 2
Właściciel GET Opublikowano 22 Czerwca 2022 Właściciel Opublikowano 22 Czerwca 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi