kolegaklocek Opublikowano 8 Czerwca 2022 Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2022 Serwer, na którym nadano karę: mirage #2 102 tr nadany przez: opiekun serwera Orzel.02.pl Społeczność Steam :: kolegaklocek (steamcommunity.com) Nick z gry: kolegaklocek Data nadania kary: 08.06.2022r 1:36 w nocy nadał bana offline tak po cichu zeby nikt nie wiedział Rodzaj stwierdzonego oszustwa: trigerbot to jakas szopka Czy przyznajesz się do używania oszustwa: nie przyznaje sie bo gralem czysto ps: kiedys z tym panem sie pokłóciłem i powiedział że mnie załatwi wiem że jego koledzy będa to demko oglądać i nic nie powiedzą bo jest opiekunem jesli chcailes mi dac bana trzeba bylo go dac za obraze czy cos takiego a nie za trigerbota przykre jest to że będziesz bezkarny w swoich działaniach moge sie spotkac na ds ts i wszystko wyjasnic ale nikt nie bedzie mi wmawiał że czituje. Wiem że chcailes mi zrobic nazłość. prosze o rozpisanie demka gdzie i kiedy mialy jakies niby dziwne akcje moge je razem z wami ogladac jesli sie nie boicie i nie macie niczego do ukrycia bo ja nie mam !!!Proszę o pomoc wyższych rangą bo pan orzel jest najwidoczniej bezkarny !!! 6
Właściciel GET Opublikowano 8 Czerwca 2022 Właściciel Opublikowano 8 Czerwca 2022 9 minut temu, [email protected] napisał: ps: kiedys z tym panem sie pokłóciłem i powiedział że mnie załatwi wiem że jego koledzy będa to demko oglądać i nic nie powiedzą bo jest opiekunem Skończysz pierdolić? Jeszcze raz napisz normalnie i bez mi tu dziadorzenia. 6
Właściciel GET Opublikowano 8 Czerwca 2022 Właściciel Opublikowano 8 Czerwca 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi