[EZIR} Opublikowano 6 Czerwca 2022 Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2022 1 . A wiec wróciłem na ten zacny serwer dziś wieczorem podchodzę do komputera i mówię a czemu by nie wpaść na zacny serwer ( o administracji odniosę się później) wiec wbijam na zacny serwer gram gram patrze sami jacyś nowi nikogo znajomego jakieś szczypiorki, wracając pytam się na say czy była dziś Marynka moja i na say napisał jakiś banan, kasztan jebać ją na co się strasznie oburzyłem wiec go trochę zwyzywałem ponieważ nikt nigdy nie będzie obrażał mojej Martynki ( BOGINI) no i zwyzywałem go trochę tak jak gówniarz ale w tym pisałem czy do przyszłej żony albo dziewczyny będzie też miał taki szacunek bo jak do Martynki nie ma to znak że do innych kobiet też nie ma ale ja na swojej warcie nie pozwolę obrazić Martynki broniłem swojego stada on do mnie powiedział ciągnij frytki co mnie bardzo uraziło ponieważ ten tekst nie był na miejscu byłem pod wpływem emocji chromosomy mi wbiły sterydy z przed 3 lat jak chodziłem na siłownie mi się przypomniały i nagle admin o nicku Ruri napisał czy skończyliśmy co mnie wkurzyło i ja do niego chuj cie to obchodzi i on mi dał bana za obraze admina ( czy nazywałem go jakoś- nie napisałem po prostu kultularnie chuj cie to obchodzi ) to nie była obraza tylko po prostu powiedziałem trochę miękkie jaja ma jak go to uraziło . 2. Drugim moim problemem jest to że z coraz innym rokiem dobiera się tu chujowszych adminów którzy są no kultularnie powiedziawszy mękkimi pipkami za mojej kadencji grania na tym serwerze byłem już z 5 razy adminem pod różnymi nickami i brakuje tutaj takich adminów jak damo chodź też odpierdalał kaszane ale da się go było polubić kurwa brakuje tutaj takiego kolega daniel nie wiem czy jeszcze jest adminem nie wchodziłem na ten serwer przez kurczaka który daje bana na say na 1 miesiąc on też taki trochę Pan odklajka jest ale da się go polubić w chuj było tutaj takich zajebistych adminów i jest paru którzy mogą zostać mówię o tych starszych ) ale im się nie chce bo to nie żadna satysfakcja z grania ale teraz to jest tak ze adminom staje pała jak dają bana ( taka rzeczywistość ) ten Ruru widzę że się nadaję na admina bo coś ogarnia i opanowany i uspokojony ale jak usłyszał pretekst żeby dać mi bana górka na spodenkach na wysokość 7 cm mu się podniosła bo moim zdaniem to nie był taki powód żeby dać bana bo nie nazwałem go ani zwyzywałem dobrym jest adminem zauważyłem ale trochę niech spuści z krzyża jak każdy admin na tym serwerze. A kurczak ( chiken ) to jest odklejus trochę taki niszczyciel dobrej zabawy za sztywny jest każdy się śmieje hihi huhu haha i nagle przychodzi kurczak i każdy od razu taki spokojnie próbujący zainponować mu nie było powodu żeby dać mi bana na say napisałem tylko że kurczak jest gruby reagując na to pokazałeś że jesteś ty też spuść z krzyża dziękuje za wysłuchanie proszę dać to na 1 strone bo to ważne ponieważ obrażając Martynkę moją obraził mnie dziękuje miłej nocy o i w razie jak ktoś by mi chciał dać perma albo bana spokojnie mam jeszcze pare laptopów i nicki które używałem do bycia adminem wszystko wiec te bany i permy mi nic nie robią dziękuje za uwagę. CZEŚĆ PISAŁ EZIR BEZ ODBIORU ALBO Z . 18
Właściciel GET Opublikowano 6 Czerwca 2022 Właściciel Opublikowano 6 Czerwca 2022 6 minut temu, [EZIR} napisał: bo jak do Martynki nie ma to znak że do innych kobiet też nie ma Jesteś jakimś patusem albo Sebą z osiedla, że Ci gula sterczy do dziewczyn z serwera? 6 minut temu, [EZIR} napisał: EZIR BEZ ODBIORU ALBO Z . Masz rację, nie da się czytać takiego durnego postu. Jedynym odklejeńcem jesteś Ty. Bez odbioru. 3 5
Właściciel GET Opublikowano 6 Czerwca 2022 Właściciel Opublikowano 6 Czerwca 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi