Mategros Opublikowano 30 Maja 2022 Elitarny Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2022 Proszę o zlikwidowanie tego konta "Multi", chciałem, starałem się o główne konto, ale moje starania na nic, a z multi konta nie będę aktywny na forum, bo nie widzę takiego sensu. Z góry dziękuję i chociaż to proszę o spełnienie.,😞 1
Mategros Opublikowano 30 Maja 2022 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2022 Jeżeli to konto zostanie usunięte, to już się tu więcej nie zjawię. Odejdę raz na zawsze. Nie mam po co tu wracać skoro każdy traktuję mnie gorzej jak cheatera. 1
Mategros Opublikowano 30 Maja 2022 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2022 No proszę usuńcie to konto, a zniknę z forum raz na zawsze, myślę że każdy będzie zadowolony 1
ZKKF oreo. Opublikowano 31 Maja 2022 ZKKF Opublikowano 31 Maja 2022 Nie, jak za miesiąc i tak wrócisz. 1
ZKKF oreo. Opublikowano 31 Maja 2022 ZKKF Opublikowano 31 Maja 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi