fakir Opublikowano 5 Maja 2022 Wykluczony Opublikowano 5 Maja 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Virus. napisał: A więc tak: 1 demko - 28:20 - @ ~#AkaZabijaka__ dlaczego wyzywasz ich od idiotów? Bo wzięli Ci szalonego na 1 osobę? Skoro ich stać to trudno. Tak nie powinieneś robić! 30:58, 31:42, 33:54 - admin po zarażeniu zabija się za pomocą slay. Tutaj się zgodzę, że jest to nadużywanie funkcji admina. Można to również podpiąć pod brak współpracy oraz wykonywania celów. Zachowanie niedopuszczalne! kzkox żebyś nie myślał, że nie chce się wykonywać swojej roboty, to wykonałem ją aż nadto należycie: 5:48 - blokujesz szalonego 7:06-7:25 - celowe skakanie w kampie. Próbowałeś wybugować kolegę, ale Ci się to nie udało. Utrudniasz grę + całkiem przypadkowo się przez to podłożyłeś 18:19, 24:30 - to samo co wyżej Drugie demko: 5:04 - AFK = brak celów 10:55 - fakt, zrobił RC. A zgłosiłeś to adminowi? 11:48 - biegł jako 1, nikogo nie zablokował. Takie coś jest dozwolone 13:25 - nie widzę tutaj celowości. Myślał, że matka jest AFK, ale jak tylko zauważył, że tak nie jest to próbował uciec. Nie udało się, ale był 1 zombi więc tragedii nie ma. 14:08 - Tutaj faktycznie trochę za długo stanął i czekał na fraga. Gdyby to trwało krócej to OK, natomiast uważam, że powinien po chwili pójść i pomóc kolegom w kampie. 15:02 - AFK. Dlaczego Player nie poszedłeś na spec od razu ? Myślę, że admin miał jakiś powód. A Twoich słów trudno nie zauważyć. Napisałeś je idealnie jak wrócił i przerzucił się na spec. GAG SŁUSZNY! Gag dla bandita również słuszny. Z kogo próbował zrobić idiotę? Wyraźnie widać na czacie co napisał gracz. Jeszcze przyklaskiwał pisząc ,,+1" 28:20 - niestety, ale widać celowość w zagraniu admina. Myślę, że chciał zostać zarażony.. i jeszcze ten nieszczęsny szalony. 31:30 - bandit po otrzymaniu bana chciał wejść na serwer - niestety już nie mógł. Ban słuszny kryształ - wyszedł i nie wrócił. Ban niesłuszny. Zasada jest taka, że jak ktoś wychodzi i na daną mapę nie wróci to nie ma złamania regulaminu. kzkox 9:24 - podkładka Reasumując. Admin niestety, ale nie popisał się w kilku akcjach. Jak widać, każdemu się zdarzają wpadki - Tobie również(opisane powyżej) Natomiast w kilku sytuacjach zachował zimną krew i nie dał się sprowokować. Decyzję pozostawiam @ Roxie Carbon Czemu mnie tutaj przywołujesz, skoro to nie ja skargę pisałem? Edytowane 5 Maja 2022 przez fakir 2
Rekomendowane odpowiedzi