PogChamp Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) Odwołanie - [:0 PogChamp] Serwer, na którym nadano karę: ★ Fragujemy.com ★ [ MIRAGE ] Rodzaj kary: ban / Permanenty Powód kary: multi chack Data nadania kary: 2022/04/28 18:32 Nick z gry: :0 PogChamp Opis zdarzenia: dostałem ban za multi chacka drugiego dnia po banie nie wiem nic nie zrobiłem i dostaje bana za nic Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: nie przyznaje się nie mam dema Edytowane 28 Kwietnia 2022 przez PogChamp
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Proszę patrz gdzie składasz odwołania, to już 2 raz kiedy składasz odwołanie w dziale 1.6, dodatkowo w dziale ,,pozostałe bany i muty" kiedy dostałeś bana za cheaty...
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi