nWk'Biba Opublikowano 23 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2013 Mój problem dotyczy mojego nicku. A mianowicie kiedyś z kumplami postanowiliśmy zrobić sobie taką grupe kumpli czyli coś w stylu klanu. i zmieniłem sobie nick na RC | nWk'Biba i teraz tak : są tacy złośliwce, że bez niczyjej zgody biorą do swojego nicku RC ... albo piszą RC zje.ny klan itp. więc mam tego dosyć i chiałem zmienić nick sobie na zwykły czyli nWk'Biba Jednak gdy zmieniam to za chwile SAM nick mi sie zmienia na RC | nWk'Biba Może ktoś pomóc ? Z góry dzięki :>
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 23 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2013 zmień sobie w konsoli, bo z pewnością Ci się już zapisał.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 23 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2013 wchodzisz na serwa ----> zmieniasz nick ---> wychodzisz z gry ----> wyłączasz grę ----->wbijasz na serwa Jeżeli pamiętam to tak się to robiło :D
Właściciel GET Opublikowano 23 Marca 2013 Właściciel Opublikowano 23 Marca 2013 zmień sobie w konsoli, bo z pewnością Ci się już zapisał. To nic nie da. Wystarczy zmienić nick w czasie gry i wyjść z CS'a oraz wejść ponownie. Bądź wyjść ze serwera, zmienić nick, restart CS'a. Cała filozofia.
nWk'Biba Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2013 OK już jest good ;) Dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi