Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem albatrosy,

kombinowałem z grafiką w cs (wiem nie powinienem) w efekcie zmieniłem rozdzielczość na tyle, że nie mogę jej zmienić na żadną inną. 

Czy da się zmienić rozdziałkę z poziomu konsoli? Ewentualnie poprzez Steam czy pliki typu config? 

Szukam najszybszego sposobu.

Ewentualnie jeśli nie będzie takiej opcji to jak reinstalować cs, żeby jednocześnie zachować pliki typu skrypty i mapy (nie chce mi się tego znowu pobierać).

20220415004125_1.jpg

20220415004130_1.jpg

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W ustawieniach uruchamiania odpal "-w 1024 -h 768", jak widzisz to będzie 1024x768. Jak chcesz inną, to po prostu dostosuj.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

spróbuj w opcjach uruchamiania csa w biblio wpisać "-w 800 switch". Powinno Ci zmienić na rozdziałkę 800x600 i wtedy normalnie ustawiasz rozdziałke sobie

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Dołączę się do tematu, czy to również działa w innych grach?

@ Sauri   @ Efedryna.

Wczoraj zmieniłem w Cold Fear przypadkiem rozdzielczość na największą i teraz gra się w ogóle nie chce odpalić.. nawet po reinstalu..

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
2 godziny temu, SPORTOWA WARSZAWA (L) napisał:

Dołączę się do tematu, czy to również działa w innych grach?

@ Sauri   @ Efedryna.

Wczoraj zmieniłem w Cold Fear przypadkiem rozdzielczość na największą i teraz gra się w ogóle nie chce odpalić.. nawet po reinstalu..

Nie zadziała, bo najzwyczajniej w świecie w CS 1.6 korzysta z opcji, które są zawarte w GoldSRC (tj. silnik Half-Life). Prawdopodobnie jedynym rozwiązaniem będzie to: https://thirteenag.github.io/wfp#coldfear

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

rozdzielczości, ustawienia grafiki i zapisy światów (jesli nie korzysta sie z chmury) znajdują się często w plikach dokumentach C:/uzytkownicy/nazwauzytkownika/dokumenty/games/nazwagry

zazwyczaj jest to nazwa typu config.txt, settings.txt steamdb.txt itp

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@ SPORTOWA WARSZAWA (L) Ogólnie to tam w pliku ColdFear.WidescreenFix.ini ustawiasz sobie rozdziałkę, bo spojrzałem na config. Także na pewno rozwiąże to twój problem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności