zlodziejaszek Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Czołem albatrosy, kombinowałem z grafiką w cs (wiem nie powinienem) w efekcie zmieniłem rozdzielczość na tyle, że nie mogę jej zmienić na żadną inną. Czy da się zmienić rozdziałkę z poziomu konsoli? Ewentualnie poprzez Steam czy pliki typu config? Szukam najszybszego sposobu. Ewentualnie jeśli nie będzie takiej opcji to jak reinstalować cs, żeby jednocześnie zachować pliki typu skrypty i mapy (nie chce mi się tego znowu pobierać).
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 W ustawieniach uruchamiania odpal "-w 1024 -h 768", jak widzisz to będzie 1024x768. Jak chcesz inną, to po prostu dostosuj. 2
Efedryna. Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 spróbuj w opcjach uruchamiania csa w biblio wpisać "-w 800 switch". Powinno Ci zmienić na rozdziałkę 800x600 i wtedy normalnie ustawiasz rozdziałke sobie 2
SPORTOWA WARSZAWA (L) Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Elitarny Fragowicz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Dołączę się do tematu, czy to również działa w innych grach? @ Sauri @ Efedryna. Wczoraj zmieniłem w Cold Fear przypadkiem rozdzielczość na największą i teraz gra się w ogóle nie chce odpalić.. nawet po reinstalu..
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 2 godziny temu, SPORTOWA WARSZAWA (L) napisał: Dołączę się do tematu, czy to również działa w innych grach? @ Sauri @ Efedryna. Wczoraj zmieniłem w Cold Fear przypadkiem rozdzielczość na największą i teraz gra się w ogóle nie chce odpalić.. nawet po reinstalu.. Nie zadziała, bo najzwyczajniej w świecie w CS 1.6 korzysta z opcji, które są zawarte w GoldSRC (tj. silnik Half-Life). Prawdopodobnie jedynym rozwiązaniem będzie to: https://thirteenag.github.io/wfp#coldfear 1
Qcek Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 rozdzielczości, ustawienia grafiki i zapisy światów (jesli nie korzysta sie z chmury) znajdują się często w plikach dokumentach C:/uzytkownicy/nazwauzytkownika/dokumenty/games/nazwagry zazwyczaj jest to nazwa typu config.txt, settings.txt steamdb.txt itp
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 @ SPORTOWA WARSZAWA (L) Ogólnie to tam w pliku ColdFear.WidescreenFix.ini ustawiasz sobie rozdziałkę, bo spojrzałem na config. Także na pewno rozwiąże to twój problem.
zlodziejaszek Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Bardzo dziękuje mój temat rozwiązany dzięki wam :*.
Rekomendowane odpowiedzi