Sqeoś Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Skarga na: Admina Dlaczego składasz skargę:Nie słuszny ban, za nic Nick z gry: Sqe.exe Nick osoby oskarżonej: SPORTOWA WARSZAWA (L) Data zdarzenia: 12:45 coś takiego na demku wszystko jest dzisiaj (19.04.22) Opis zdarzenia: Siedziałem w kampie na dusthorror na górze co sie wchodzi po schodkach i strzelałem w zombi które sie po prostu zablokowało (na demku widać) dostałem tak naprawdę za nic tego bana ponieważ moim zdaniem strzeliłem banie z daleka i teraz mam czekać tydzień na odbanowanie jak kupiłem vipa na tydzień, nie rozumiem powodu tak jak jest w banie zapisane (Wstaw 5 screenow na Fragujemy.com!) jeżeli ktoś mógłby mi wyjaśnić byłbym wdzięczny Dowód: Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: Sqe.exe ||| IP: 31.42.14.143 ||| STEAM_ID: STEAM_1:0:1517783806 ||| Nick admina: SPORTOWA WARSZAWA (L) ||| Powod: Wstaw 5 screenow na Fragujemy.com! ||| Nalozony: 19.04.2022 - 12:45:16 ||| Dlugosc: 1 tydzien ||| Na: [ ZOMBIE INFECTION ] Fragujemy.com :: Classic - BossBaG! (zm_horror_mix) ||| Musisz poczekac jeszcze: 1 tydzien ||| Wygasa: 26.04.2022
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Odwołaj się od bana w tym dziale> *klik* Stosując się do wzoru. 1
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi