Karo(L) Opublikowano 19 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2013 Znam, grałem i polecam. No mówię Wam, że po prostu wciąga, grałem nocami. Warto zalukać, poznacie się od razu jak pogracie 5-10 minut i wciągnie. http://pl.forgeofempires.com/
Właściciel GET Opublikowano 19 Marca 2013 Właściciel Opublikowano 19 Marca 2013 Grałem, ale potem tak jakoś ze względu na to, że była to beta - znudziło się.
Karo(L) Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2013 Grałem, ale potem tak jakoś ze względu na to, że była to beta - znudziło się. Z tego też powodu przestałem, ale mimo to - Zapraszam ponownie innych! : )
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 20 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2013 Powiem tak: Gra na początku fajna, jak w końcu każda, no nie? Grafika może być. W porównaniu do thesettlers, ale o tym w innym wątku. Jakoś do którejś epoki z tej gry nawet ciekawie, ale zaczęło brakować miejsca, trzeba było rezygnować z czegoś co było fajne i dawało trochę "luzu" na rzecz czegoś bardziej użytecznego. Mniejsze zło? ;) W każdym razie potem zabierało to dużo czasu, cierpliwość się wykańczała i koniec gry.
bartoszekss Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Fajna gierka. Coś jak plemiona tylko inaczej.
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi