Magicx Opublikowano 20 Marca 2022 Zawieszony Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) Skarga na: Admina Dlaczego składasz skargę: Banowanie za nic. Nick z gry: Magic Nick osoby oskarżonej: CRZ Data zdarzenia: 20.03 / 12:04 Opis zdarzenia: Na początek zacząłem wpychać zombie do kampy bo wszyscy do tego zombie strzelali dostałem za to slaya i kicka. Wszedłem znowu na serwer i normalnie się do niego odezwałem to ten do mnie czy mam coś jeszcze do powiedzenia i ban od razu. Jak dla mnie to było nadużycie admina. Edytowane 20 Marca 2022 przez Magicx 1
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 20 Marca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2022 Napisz odwołanie w tym temacie > *klik*
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 20 Marca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi