Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zrozum Penk, że jest powiedzmy "Nowy" Większość graczy na serwerze jest nowa. Mówiłem Paulinie jak i Deadshotowi, że jak chodzi o aspekty osobiste nie jestem w stanie się wypowiedzieć, co za tym idzie wypowiadam się apropo rzeczy, które widzę i mam przed sobą a jedyne co widzę to jak wspominałem brzydko napisane podanie i masa -rep. Dla mnie wytłumaczeniem nie jest -rep rasist za to, że gość smurfował.

oreo.,

Takie rzeczy możecie sobie wyjaśnić prywatnie, a nie pod podaniem na admina.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
18 godzin temu, Nemekku napisał:

Zrozum Penk, że jest powiedzmy "Nowy" Większość graczy na serwerze jest nowa. Mówiłem Paulinie jak i Deadshotowi, że jak chodzi o aspekty osobiste nie jestem w stanie się wypowiedzieć, co za tym idzie wypowiadam się apropo rzeczy, które widzę i mam przed sobą a jedyne co widzę to jak wspominałem brzydko napisane podanie i masa -rep. Dla mnie wytłumaczeniem nie jest -rep rasist za to, że gość smurfował.

Ale czy ty przeczytałeś co ja napisałem?  Tobie tylko bardziej zaznaczyłem że wyciągasz coś komuś z komentarzy z publicznego profilu i grając turniejowe naprawdę trzeba się tego w tej grze spodziewać!  A - rep rasist dostał za to że na serwerze zabijał ciągle osobę z czarnoskórym skinem łatwo i jest zobaczyć że taki komentarz poleciał z dla zabawy bo ma tą osobę w znajomych i często ich widać razem.

W dniu 9.01.2022 o 21:41, Nemekku napisał:

Zastanawiającą rzeczą jak wspomniał @ xDEADSHOTx  jest MASA -rep pod twoim profilem na steam. Zarzuty o posiadanie jakichkolwiek cheatówn, rasizm i o bycie toksycznym graczem nie zbyt pasują do przyszłego admina.

Ja nie mam do ciebie problemu że po twoim powrocie nie miałeś zbyt długiego czasu się zapoznać z osobami które aktywnie grają na serwerze.

oreo.,

Takie rzeczy możecie sobie wyjaśnić prywatnie, a nie pod podaniem na admina.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności