Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witajcie,

Informuję miesiąc na przód, że zmieni się za około miesiąc IP serwera. Powodem jest to, że jakość ECO ATM nam nie odpowiada, zatem przeniesiemy się do ATM o adresacji 193.33. Zatem spodziewać się można jeszcze lepszej jakości.. :)

Wersja MAX nie jest dzierżawą jak w przypadku oferty START i LITE, a kolokacją. Jednak dogadałem się z Pukawką, że DR będzie w ATM, czego dowodzi adresacja 193.

Uprzedzam Was o tym fakcie wcześniej, aby każdy mógł o tym w ciągu 1 miesiąca powiedzieć.

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Zmiana IP nastąpi między 8 kwietnia, a 14.

Serwer będzie posiadał 24 sloty, a w późniejszym czasie do 31.

Opublikowano

A o jaki serwer chodzi dokładnie? Bo jeżeli o DR to nie ma sensu robić 24 slotów, nawet 16 nie jest zapełnione. xD

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wydaje mi się, że o 4fun :P

• Właściciel
Opublikowano

Wydaje mi się, że o 4fun :P

To źle Ci się wydaje, bo 4FUN jest na najwyższym pakiecie. O matko, załamujesz mnie. Jedynie moglibyśmy przenieść go na chmurę, ale wtedy nie zmieniłoby się IP, więc nie informowałbym w takim temacie.

Chodzi o serwer DD2, myślałem że napisałem. Poprawię 1 post.

@jo

Co do DR, już w tym tygodniu pójdzie nam z górki jeśli chodzi o graczy :) Jeszcze lepiej będzie z DD2 ;)

Opublikowano

Zobaczymy jak Ci pójdzie z graczami , postaram się zapewnić komfort gry. Bez Cziterów. I z tego co czytam planujesz powiększyć serwer yeap?

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności