kub dA K1NG =DDDDD Opublikowano 30 Grudnia 2021 Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2021 Serwer, na którym nadano karę: ONLY DD2 Nick z gry: sidjakpesel Data nadania kary: 30 grudnia ok. godz. 2:50 Rodzaj stwierdzonego oszustwa: Multi-hack Czy przyznajesz się do używania oszustwa: nie Wbiłem na serwer zagrałem chwile i banik, jeszcze z takim śmiesznym powodem :/ 1
Administrator Główny gtx Opublikowano 31 Grudnia 2021 Administrator Główny Opublikowano 31 Grudnia 2021 We wrześniu otrzymałeś pierwszego bana i musiałem wyjaśnić pewną kwestie, gdyż bana po czasie edytował @ Hopsialala Kolejnego bana otrzymałeś ode mnie w grudniu z powodu sgs na tydzień na steamie (przypominam, że nie sprawdzałem wtedy Twojej historii banów i już wtedy powinien być perm). W związku z tym, że miałeś możliwość grania przez moje niedopatrzenie w tym momencie zmieniam tylko powód bana i oczywiście ban zostaje. 1 1
Administrator Główny gtx Opublikowano 3 Stycznia 2022 Administrator Główny Opublikowano 3 Stycznia 2022 Twoje odwołanie zostało odrzucone Powód: Nadana kara za używanie oszustw jest słuszna - -- [!] Jeśli nie zgadzasz się z powyższą decyzją, prosimy o zgłoszenie do Opiekuna Sędziów, który ponownie rozpatrzy Twoje odwołanie!
Rekomendowane odpowiedzi