ZakolastyMarek Opublikowano 12 Listopada 2021 Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2021 Mogę dostać range na serverze 5vs5 mirage gdzie pod sklep mozna rozmaite zeczy za coiny kupic a pod sklesms rangi i inne czekam na moja range vipa 45 dni którą miałem otrzymać 5 dni temu wiem że inni mają taki problem a ja nie chcę stracić prawie 20 zł gdy też mój kolega to kupił . Ja kupiłem też vipa na server 5vs5 którego też nie otrzymałem od 5 dni mam to na policje zglosic nie dostaje sensowej odpowiedzi 1 1 1
Właściciel GET Opublikowano 12 Listopada 2021 Właściciel Opublikowano 12 Listopada 2021 Oczywiście, zgłoś na policję to, że nie umiesz zaglądać do swoich poprzednich tematów, co Ci napisaliśmy. Nie wspomnę o kontakcie naszym za pomocą STEAM, gdzie również nie raczyłeś odpisać więc zamiast grozić tutaj policją, która i tak nic nie wskóra, zacznij nie tylko odpowiednio czytać informacje, ale i z nami współpracować. PS. Nie wiem czy wiesz, ale V.I.P na 5 vs 5 #02 jest NIEDOSTĘPNY -> https://sklep.fragujemy.com/?p=fgshop&s=1903&u=
Właściciel GET Opublikowano 12 Listopada 2021 Właściciel Opublikowano 12 Listopada 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi