Bugs [t] Opublikowano 6 Października 2021 Fragowicz Opublikowano 6 Października 2021 W tym problem ze nie da się dodać więcej informacji na ten temat ... 1
Bugs [t] Opublikowano 6 Października 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Października 2021 I chuj wie o co chodzi XD zawsze jakieś problemy z tym serwem ze mną to nie wspomne
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2021 Właściciel Opublikowano 6 Października 2021 Ale o co Tobie chodzi? Masz jakiegoś downa? Mój komentarz nie odnosił się do Ciebie, bo Ty masz informacje w notatce. 3
Bugs [t] Opublikowano 6 Października 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Października 2021 Może i mam Downa i co jakiś problem masz do tego? A to że macie serwer zjebany owszem mam pretensje ale nie mój problem to jest 1
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2021 Właściciel Opublikowano 6 Października 2021 To jak serwer jest zjebany to po co na nim grasz? Po co zawracasz wiecznie dupę? Niczego nie potrafisz chłopie ogarnąć ani się wysłowić jak normalny człowiek. Spamujesz mi na priv, że dostałeś bana i nie wiesz za co, jakbym miał jakąś szklaną kulę. Ba, nawet nie potrafiłeś usunąć jednego pliku z Counter-Strike'a żeby zagrać na V.I.P'ie i Ty mi będziesz mówił, że to serwer jest zjebany. No chyba raczej Ty ze swoim myśleniem na poziomie 10 latka. 2
Bugs [t] Opublikowano 6 Października 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Października 2021 Ojeju nie płacz Po pierwsze gram bo lubię i nic ci do tego Po drugie potrafię więcej niż nakurwianie w kompa ale to jedyne co mogę robić wieczorem Po trzecie potrafiłem usunąć ten jebany plik Może i być zjebany ale nie moja wina że nie mogę na niego wejść normlanie Po czwarte i ostatnie z wiekiem to się trochę pomyliłem i japa Bo też mogę powiedzieć że masz myślenie 07 XD 1
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2021 Właściciel Opublikowano 6 Października 2021 27 minut temu, Bugs [t] napisał: Ojeju nie płacz Jak na razie to Ty płaczesz dzieciaczku. Koniec tematu i spamu. Naucz się kultury i użyj mózgu zanim zaczniesz się rzucać.
Rekomendowane odpowiedzi