Hide Opublikowano 14 Września 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Września 2021 Umieszczam za gracza, bo ma problem z rejestracją Forma zapłaty: SMS Data złożenia zamówienia: Wtorek 14 września 13:41 Nazwa zakupionej usługi: VIP 30 dni Dane identyfikacyjne usługi: lArthos-Tyczka Serwer, którego dotyczy problem: ZOMBIE INFECTION Opis problemu: Gdy kupowałem sms w grze, po zakupie dostałem wiadomość o potwierdzeniu zakupu, lecz nie mam usługi do tej pory Uwagi: Dziękujemy za dokonanie płatniości na Fragujemycom Mój kod:*********** GET, 14 Września 2021 Nigdy nie podawaj kodów SMS publicznie!
Właściciel GET Opublikowano 14 Września 2021 Właściciel Opublikowano 14 Września 2021 Nie można umieszczać tematów za kogoś.
Właściciel GET Opublikowano 14 Września 2021 Właściciel Opublikowano 14 Września 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi