coza Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Skarga na: gracza Nick podczas gry: Coz'y Nick osoby oskarżonej: Samurai Dlaczego składasz skargę: Wyzywanie Data zdarzenia: 15.08.21r. mecz zakonczył się o 15:52 Opis zdarzenia: Obrażał mnie i prowokował, bez zaczepki. Zakładam że bronił gracza (Scream), który także zaczął mnie wyzywać. Tak, odpowiadałem już później. Jeżeli jest to konieczne też mogę przyjąć bana. Jak widzę demka na tej arenie są z przed ponad 3h więc sporo czekania za demkiem. Dowód:
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Gracz został ukarany na serwerze w związku z inną sytuacją.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Twoja skarga została przyjęta Odczekaj około 15 minut na nadanie kary w naszym systemie kar! - - - Dziękujemy za zgłoszenie. Życzymy miłej gry na naszych serwerach oraz wielu fragów!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.