SzadoSQI Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) Serwer, na którym nadano karę: Zombie Infection Nick podczas gry: Szado Nick admina nadającego karę: _-FM-_ Player xd Rodzaj kary: ban Powód kary:Blokowanie Data zdarzenia: 07.08.2021 - 16:37:51 Opis zdarzenia: Normalnie sobie kampiłem, wbił szalony, postawiłem mine zeby go zatrzymac i dostałem bana z dupy, mina postawiła się za nim więc i tak go nie zatrzymałem. Edit*: Nawet jeżeli go jakims cudem zblokowałem, to był to bug serwera a nie umyślne działanie. Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez SzadoSQI
Bosman #AkaZabijaka__ Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Bosman Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Witam, Ban wygasł już, nie ma coś takiego jak bug serwera! Zablokowałeś szalonego miną a była jedna a ty drugą dałeś na szalonego. Nie wiem czy wiesz ale jak zombie niszczy minę to nie możesz jej zdejmować i stawiać na nowo, to robiłeś wiele razy. Pozdrawiam, @ ~#AkaZabijaka__ . 1
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi