coza Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Skarga na: gracza Nick podczas gry: coz'y Nick osoby oskarżonej: flayerplayer Dlaczego składasz skargę: Odpalony gracz psujący rozgrywkę innych i nic dodać nic ująć Data zdarzenia: 04.08 o godzinie 11:40 na serwerze jeszcze był, nie podsyłam demka, bo jeszcze nie ma. Spieszy mi się więc dlatego nie poczekam za demem. Opis zdarzenia: Odpalony gracz psujący rozgrywkę innych i nic dodać nic ująć Tak poniosło nas na czacie za co przepraszam. Dowód: # 3049 - 7 STEAM_1:1:617813989 786432 CT FlayerPlayer Demka jeszcze nie ma, jeżeli przypomnę sobie później to wrzucę. SS że demka nie ma jeszcze (dla czepialskich)
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Jak już tak bardzo lubisz tych czepialskich, to i ja się może do czegoś przyczepię. Mianowicie, dział skarg nie służy do zgłaszania cziterów, od tego mamy zupełnie inny dział: https://fragujemy.com/forum/652-zgłoś-cheatera/
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi