Bambo Opublikowano 9 Lipca 2021 Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2021 Dostajemy bany za to że mamy bekę z LGBT wiec pozdrawiam ciepłych Essa! Darkness.#exe, 9 Lipca 2021 Nie wypowiadaj się gdzie nie jesteś upoważniony. Twój post nic nie wnosi do tematu.
Bambo Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2021 (edytowane) Jako iż jestem z tej "trójcy" chcę sie wtrącić i powiedzieć tylko że nikt do nas nie ma problemu prócz Fioyy i Orła który ma do nas wąty od kiedy zaczęliśmy go upominać o to ze odzywał sie brzydko w stosunku do graczy razem ze swoim koleżka Paprkarzem SZCZECINSKIM Przed tym było wszystko git.W ciagu tygodnia byliśmy bardziej lubiany i znani przez graczy niż większość tych szuj i lizusów Można dojść do kompromisu. Ja za swoje zachowanie mogę przeprosić graczy którzy musieli to czytać i słuchać a także graczy "innej orientacji" jeśli któryś z nich poczuł sie urażony A także Fioyy'a Przepraszam jak jest jakiś błąd jestem leciutko podchmielony i zjarany. Pozdrawiam Bambo Edytowane 9 Lipca 2021 przez Bambo
Rekomendowane odpowiedzi