kicha original {R} Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Wykluczony Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Usunąć rundy kinder, zastąpić animacje oraz dźwięk anime girl do czegoś kojarzącego się z Wielkanocą tyczy się to również modelów postaci, nie widzę powiązania ze świętem jedyne co tu jak na razie pasuje to kinder niespodzianka oraz model P90 wiem, że to event, ale pomysł większości nie podpadł przynajmniej mówię o reakcjach na serwerze, na przyszłość burza mózgów przed wprowadzeniem eventu w życie dla wielu był to po prostu nie miły szok pozdrawiam, kicha original. Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez kicha original 2 1
Właściciel GET Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Właściciel Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Nie pierdol, bo jak niespodzianka to nie musi Ci zajączek wyskakiwać. I nie pouczaj mnie co mamy robić, bo jesteś ostatnią osobą do tego. 3
kicha original {R} Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Wykluczony Opublikowano 10 Kwietnia 2021 @ GET To są tylko moje sugestie nikt Ci nie każe ich realizować "Można dyskutować o zmianach, dodawać propozycje lub uwagi, które mogą przyczynić się do rozwoju serwera." Pozdrawiam, kicha original.
Rekomendowane odpowiedzi