-=ReKsiO=- Opublikowano 17 Czerwca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2021 Cześć, co byście powiedzieli na plugin ESP(Wallhack dla admina) podczas obserwacji, ja wiem ze jest plugin który, wykrywa i podświetla osoby na czitach. Plugin podświetla graczy(X-Ray/WH), dzięki czemu jest przydatny w wykrywaniu graczy używających WH, z tego co czytałem po internetach nie obciąża on serwera.
Właściciel GET Opublikowano 17 Czerwca 2021 Właściciel Opublikowano 17 Czerwca 2021 Przecież jest. 1 1
-=ReKsiO=- Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) 7 minut temu, GET napisał: Przecież jest. Ja tam nie widzę, obserwuję na spec to widzę tylko na radarze gdzie kto jest, nic więcej Edytowane 17 Czerwca 2021 przez -=ReKsiO=-
[CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów Kociaczek Opublikowano 17 Czerwca 2021 [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów Opublikowano 17 Czerwca 2021 Normalnie pod x powinies mieć a jak nie w opcjach przypisz do jakkegos klawisza. 1
-=ReKsiO=- Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2021 2 minuty temu, Kociaczek napisał: Normalnie pod x powinies mieć a jak nie w opcjach przypisz do jakkegos klawisza. O widzisz myślałem że to automatycznie powinno być a to pod V mam dziękuję. Można zamknąć
Właściciel GET Opublikowano 17 Czerwca 2021 Właściciel Opublikowano 17 Czerwca 2021 Poza tym, nie jesteś jeszcze adminem. Patrzysz na swoją rangę? 1 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Czerwca 2021 Właściciel Opublikowano 17 Czerwca 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi