Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cytat

nie mily

Niemiły

Cytat

nie mily do graczy to nie jest jednosobowa opinia

Wobec, bądź dla
graczy i to nie jest jednoosobowa opinia

Cytat

opinia ale mniejsza w to ja nie w tym temacie

opinia, ale mniejsza ja nie o tym temacie

Cytat

ani nie milego

niemiłego

Cytat

,a drogi

, a drogi

Cytat

dal kicka. po wejsciu

Po wejściu

Cytat

po wejsciu z powrotm

wejściu z powrotem

Cytat

napisalem ale

napisałem, ale

Cytat

kazdy wie ze 

każdy wie, że

Cytat

napisalem tak bo chcialem

napisałem tak, bo chciałem

Cytat

nie mialem chodz

nie miałem choć

Cytat

co do zombie dla mnie TOP1 ale serio troszke przesadzil tez chicken bo ja nic nie zrobilem

co do zombie, dla mnie TOP1, ale serio troszkę przesadził też Chickien, bo ja nic nie zrobiłem

Cytat

napisalem ale kot admin serio gratki mu zapraszam na luzwownie

Cytat

Jestem administratorem innej sieci juz kilka lat i nigdy takiego przypadku nie mialem

Jednoosobowa opinia, jednoosobowej sieci? :V 

Cytat

bo chcialem pokazac mu jak sie gra na 4fun i jak sie zachowuja admini

Rozumiem, że pokazałeś. Dobrze, że chociaż trafił na darmowe szkolenie, teraz już wiemy, że na pewno będzie wypełniał swoje obowiązki jak należy.

• Karambit w plecy (-) 1
  • Śmiech 2
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

sory ze tu sie wypowiem ale Żywy nie musisz lapac mnie za slowka i poprawiac bo to nic nie zmienia w temacie . Mojej winy w tym banie nic nie ma , bo nie miałem nic zlego na mysli reklamowania innej sieci itp. tylko chicken wulgarnie pisal do mnie tyle

Opublikowano

Jeżeli chcesz aby poważnie potraktowano Twoje zgłoszenie, to samemu poważnie do niego podejdź. Jak dla mnie wypociłeś temat w tak infantylny i chaotyczny sposób, że nawet idąc drogą ,,dedukcji" stwierdzam, że to jakaś enigma.  Dosłownie nic z twojego zgłoszenia nie wynika poza tym, że jest w nie wplątany @ chicken  i używa wulgaryzmów. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

no jak napisalem dostalem perma za niby reklame , chodz ja nic nie reklamowalem przynajmniej nie mialem tego na mysl mowiac zaprasam na luzownie. chicken dobrze wie jak bylo . Żle do mnie sie odezwal chodz nie mial powodu potem PERM moim zdaniem zlosliwie bo od poczatku co gram na tej sieci chicken jako jedyny admin nie trawi mnie i od poczatku mego grania nie dalo sie nie zauwazyc tego ! .. A po drugie jaki admin pisze do gracza Morda tam? nie mial powodu zeby tak mi odpisac . Czekam na wypowiedz H@ bo dla mnie to smieszne jest ta cala akcja

Edytowane przez HTH-Piguła
Opublikowano

@ HTH-Piguła  @ Żywy  takie tematy to nie miejsce na takie przepychanki. Twoje wypowiedzi @ Żywy nie wnoszą nic do tematu i nie powinieneś upominać kogoś o pisownie w takim temacie...

Zawartość oddzielam od tematu. 

@ chicken

Opublikowano
4 minuty temu, chicken napisał:

Słuchaj parzymięchu, nie wiem z której wsi przyszedłeś ale syf możesz robić u "siebie" na serwerze a nie tu.

Wczoraj jeszcze mnie na PW zwyzywałeś a dziś wchodzisz i prosisz o ub?

Pal wrotki do siebie.

|  ja wczoraj cię nie wyzywalem | a jak tak to napisz gdzie niby i od kogo |
| gralem na serwerze o 7:00 i ciebie tam nie było ani nie wyzywałem innych graczy |

• Karambit w plecy (-) 2
  • Śmiech 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności