xxkiller Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Fragowicz Opublikowano 23 Kwietnia 2021 witam mam problem zakupiłem usłuhe vip PRO na 5 dni po czym nie mogłem wejść na serwer. Wyskoczyło mi abym wpisał hasło w konsoli lub zmienił nick i nie wiem co mam zrobić mój nick na serwie to xxkiller prosze o pomoc
Właściciel GET Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Właściciel Opublikowano 23 Kwietnia 2021 http://sklep.fragujemy.com/?p=fgshop&inne=458
xxkiller Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) dziekuje za pomoc niestety dalej nie moge wejsc na serwer po wpisaniu hasła wyskakuje mi to Info string length exceede juz naprawiłem dziekuje jeszcze raz Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez xxkiller 1 1
Właściciel GET Opublikowano 8 Stycznia 2022 Właściciel Opublikowano 8 Stycznia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi