Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na admina - u8m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie dotyczy serwera: ARENA #01 

Imię: Mikołaj
Aktualny wiek: 16
Staż gry w Counter-Strike: Global Offensive: 4lat

Nick na serwerze: u8m
Staż gry na serwerze: na razie 5h lecz wciąż są wbijane 
Godziny w jakich grasz na serwerze: różne czasami 12 a najczęściej 16
Link do wykresu aktywności na serwerze: http://rank.fragujemy.com/?page=profiles&profile=76561199111612528&search=1&server_group=6

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: Jeszcze nie lecz szybko się uczę i chcę spróbować na platformie cs 
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: Tak 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ]

Po pierwsze jestem osobą pomocną zawszę próbuje pomóc na tyle co umiem 

Po drugie jak ja jestem na serwerze to nie ma adm a jest często dużo osób toxiców lub najgorsze cheaterzy

Po trzecie jestem osobą z dużym dystansem do siebie i nie wchodzę w bójki słowne

Czy kiedykolwiek posiadałeś status VAC na swoich kontach Steam: Tak to za czasów kiedy cs zaczął umierać lecz żałuję tego ponieważ miałem tam parę ładnych skinów i ok 2k godzin 

Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME. Mój link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561199111612528/

• ZKKF
Opublikowano

Napiszę szczerze, zrobiłeś ctrl+c i ctrl+v z ostatniego podania.... Chyba masz już więcej niż te 5h przegrane na serwerze? Słupki na GT wyglądają ładnie (pod wieloma nickami). Mogłeś też chociaż coś napisać na forum oprócz podania. Osobiście nie widzę by bardzo Ci zależało na tym stanowisku.

• Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Witaj !

Powiem krótko masz wpisane 5h i że dalej nabijasz a na wykresie z linku który podałeś masz 23 godziny. Tak jak już napisał kolega wyżej jest to  ctrl+c i ctrl+v.

Myślę że nie zależy Ci na stanowisku tylko na randze i możliwościach które ona niesie ze sobą. Jestem na NIE

• Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

Tak jak napisali koledzy wyżej, zwykłe kopiuj i wklej z tamtego podania.

Pograj jeszcze trochę i pokaż że ci zależy na stanowisku.

Jestem na Nie.

• Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności