cekuladka Opublikowano 12 Marca 2021 Zawieszony Opublikowano 12 Marca 2021 Skarga na: / admina pif paf Nick podczas gry:cekuladka Nick osoby oskarżonej: pif paf Dlaczego składasz skargę: Bo ten admin nie nadaje sie na swoją role jaką pełni. Opis zdarzenia: wszedłem sobie na serwer, gram sobie, nie mowie nic przez mikro, nie troluje, ani nic kurwa, zabiłem jednego typa, który w akcie wkurwienia napisał cos tam na czacie, jakies totalniee randomowe kliknięcia w klawiaturę. Napisałem po tym "es" i admin cos odpisał "niech napisze jeszcze raz ;)" to napisałem mu, że napisze bo mogę i czy sie do mnie sra? bez słowa dał mi bana na 180 min. takich adminów jak ten kiep nie szanuje w opór, rozdajecie ludziom admina, którzy totalnie sie do tego nie nadają. typ ma wysłac przelew na cel charytatywny na osoby z porażeniem mózgowym i mam wileką nadzieję, że fundacja sie do niego odezwie czy potrzebuje pomocy. Data zdarzenia:12.03.2021 ~ 21Dowód:
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 12 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2021 Mózg sobie zutylizuj. Nie będę tolerować chamstwa widocznego publicznie. Kolejne tego typu odzywki nie ujdą bez reakcji z mojej strony.
cekuladka Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Zawieszony Opublikowano 12 Marca 2021 jesteście dla mnie szczurami, a ja jestem myszka malusia pi pi
Legendarny Fragowicz luter Opublikowano 13 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2021 Za takie słówka wysyłam cię na miesiąc wakacji. Może poukładasz sobie co nieco w główce bombelku Pozdrawiam.
Legendarny Fragowicz luter Opublikowano 13 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2021 Twoja skarga została odrzucona Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu - - - [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.