Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] pif paf do utylizacji

cekuladka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: / admina  pif paf 
Nick podczas gry:cekuladka 
Nick osoby oskarżonej: pif paf 
Dlaczego składasz skargę: Bo ten admin nie nadaje sie na swoją role jaką pełni. 
Opis zdarzenia: wszedłem sobie na serwer, gram sobie, nie mowie nic przez mikro, nie troluje, ani nic kurwa, zabiłem jednego typa, który w akcie wkurwienia napisał cos tam na czacie, jakies totalniee randomowe kliknięcia w klawiaturę. Napisałem po tym "es" i admin cos odpisał "niech napisze jeszcze raz ;)" to napisałem mu, że napisze bo mogę i czy sie do mnie sra?  bez słowa 
dał mi bana na 180 min.  takich adminów jak ten kiep nie szanuje w opór, rozdajecie ludziom admina, którzy totalnie sie do tego nie nadają. typ ma wysłac przelew na cel charytatywny na osoby z porażeniem mózgowym i mam wileką nadzieję, że fundacja sie do niego odezwie czy potrzebuje pomocy. 
Data zdarzenia:12.03.2021 ~ 21
Dowód

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mózg sobie zutylizuj.

Nie będę tolerować chamstwa widocznego publicznie. Kolejne tego typu odzywki nie ujdą bez reakcji z mojej strony.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Za takie słówka wysyłam cię na miesiąc wakacji. Może poukładasz sobie co nieco w główce bombelku :) 

Pozdrawiam.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja skarga została odrzucona

Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu

- - -

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności