Zasłużony Fragowicz TURBO LACZEK Opublikowano 9 Marca 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2021 Hejka, mam banalny pomysł, a mianowicie dodanie SSG 08 (scout). Dzisiaj grałem jakiś czas i właśnie brakuje mi tej broni. Powiedzcie co sądzicie. Pozdrawiam, Laczenty.
Właściciel GET Opublikowano 9 Marca 2021 Właściciel Opublikowano 9 Marca 2021 @ k4rlos dał dobry pomysł na tryb z Snajpami, więc jeśli już to wprowadzić to tutaj?
ZKKF oreo. Opublikowano 9 Marca 2021 ZKKF Opublikowano 9 Marca 2021 Też się przyłączę: fajnie byłoby wybierać między awp i scoutem w takim trybie. Ale może warto by było wprowadzić także tryb scout + deagle?
k4rlos Opublikowano 9 Marca 2021 Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2021 2 godziny temu, GET napisał: @ k4rlos dał dobry pomysł na tryb z Snajpami, więc jeśli już to wprowadzić to tutaj? Myślę, że tryb z AWP byłby lepszym rozwiązaniem niż ze scoutami, ponieważ jak wiemy ze scoutem można poruszać się dużo szybciej niż z AWP co mogłoby wprowadzić dużo więcej chaosu niż już jest na serwerach tego typu.
Zasłużony Fragowicz TURBO LACZEK Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2021 Zgadzam sie z @ k4rlos i z @ crunchy oreo , czyli osobny tryb na awp do 5min oraz po prosru dodac scouta.
Ptasiu Opublikowano 27 Marca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2021 Scout kozak broń. Jestem na tak!
Właściciel GET Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Właściciel Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Propozycja zrealizowana w dzisiejszej aktualizacji ( scout będzie dostępny cały czas w menu broni ):
Właściciel GET Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Właściciel Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Twoja propozycja bądź uwaga została zrealizowana - - - Dziękujemy za złożenie propozycji bądź uwagi. Wierzymy, że dzięki takim zmianom nasz projekt stanie się jeszcze lepszy! Pozdrawiamy, FGTeam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.