KAEL Opublikowano 11 Lutego 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) Serwer: Mirage #01Nick podczas gry: tobyNick admina banującego: @ cry ¿ i @ VetraX Powód bana: WallhackWydruk z konsoli: Nie posiadam Dodam także link do sbansa i link do demka. Oznaczyłem dwóch administratorów ponieważ przy pierwszym razie poszedł ub, ale "bana ściągnąłeś mimo, że nie miałeś prawa" dlatego (z tego co się dowiedziałem) ban poleciał ponownie, ale szkoda, że bez sprawdzania demka. Załączę także pewnego ciekawego ss'a. Nie mam co tu się więcej rozpisywać, w razie pytań zapraszam pv. Edytowane 11 Lutego 2021 przez KAEL 1
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 11 Lutego 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2021 Ban poleciał na moją prośbę i nałożył go @ Gorniczek . W SBans wyświetla informację, jakoby to @ VetraX nałożył blokadę. Nie muszę chyba pisać, że sędzia nie ma prawa ściągać blokady jakiegokolwiek admina, gdy nie jest to podparte zleceniem na forum w przeznaczonym do tego dziale. Dodatkowo, samemu sobie dajesz UB w czasie, kiedy ważą się Twoje losy w jednym z tematów i logicznym jest, iż jednak nie powinno się podejmować wtedy żadnych czynności i traktować ten czas jako pewnego rodzaju zawieszenie w obowiązkach do czasu wyjaśnienia. Szczerze rzekłszy; rozczarowałeś mnie. @ Wykluczony nie otrzymałeś ode mnie dlatego, że w zasadzie jakiś głos wewnątrz mnie mówił mi, że taki temat powstanie i proszę - miał rację. Dodatkowo, wspomniane demko mnie w ogóle nie interesuje, ponieważ: masz blokadę na innym koncie za MH, łamiesz żelazne zasady obowiązuje Cię wtedy jako sędziego ocen, tutaj najważniejsze: jak sobie wyobrażasz UB na tym koncie, skoro na innym masz bana? Wspomniano w Regulaminie serwerów co grozi za prowadzenie rozgrywek na aktywnym banie. Mając na uwadze powyższe: UnBan'a nie będzie. W ogóle, zamysł tematu nie ma sensu i mógłbym go wręcz uznać za spam i wrzucić do kosza, jednakże przez wzgląd na grzeczność; rozpatrzę w taki, a nie inny sposób. 5 8
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 11 Lutego 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2021 Twoje odwołanie zostało odrzucone Powód: Nadana kara za używanie oszustw jest słuszna - -- [!] Jeśli nie zgadzasz się z powyższą decyzją, prosimy o zgłoszenie do Opiekuna Sędziów, który ponownie rozpatrzy Twoje odwołanie! 2
Rekomendowane odpowiedzi