Skocz do zawartości

[KOSZ] Zgłaszanie bugów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy wchodzimy w menu i klikamy np na Auto bh to nam się włącza sklep.. Albo jak klikniemy na radio czy np żeby dodać radio to także wyświetli się sklep.. Czyli gra nie ma sensu bez Auto bh..:C Proszę o naprawę szybko tego błędu !

• Właściciel
Opublikowano

Wystarczy zmianę mapy. Zaraz po tym jak błąd się pojawił i zauważyłem go, zmieniłem. Więc musi być zmiana mapy. Grzebałem w kodzie menu i zlikwidowałem pewien błąd.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Miałem przedziwne zjawisko. Wystrzelałem wszystkie naboje w dgl i jak przewinąłem (Q) to ponownie miałem amunicję. Tak samo bodajże z Auto-kampą. Po kilku razach to zadziałało a po chwili normalnie.

• Właściciel
Opublikowano

Miałem przedziwne zjawisko. Wystrzelałem wszystkie naboje w dgl i jak przewinąłem (Q) to ponownie miałem amunicję. Tak samo bodajże z Auto-kampą. Po kilku razach to zadziałało a po chwili normalnie.

Nie jest to możliwie, gdyż żadnego pluginu na ammo nie ma.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepadły gdzieś Życia. Tzn, kiedy zabijemy np TT to już nie dostajemy ''Żyć'' Jak by co te życia dają nam to, że możemy się zrespić.

• Właściciel
Opublikowano

Nie ingerowaliśmy w system żyć. Na pewno sprawdzę o co chodzi, jednak proszę pamiętać, że odrodzić się nie odrodzimy wtedy, kiedy jest tylko 1 osoba żywa.

Opublikowano

Nie działa ten plugin odnośnie freeruna co 3 rundy. Może na razie przywróć aby można było wybrać czy normalna czy free bo gracze się dopytują.

Opublikowano

To Idź sprawdź. Były 4 rundy i na każdej był normalny typ gry. Na żadnej nie było free.

Jeszcze jedna sprawa, nie działa amx_ip jak na innych serwerach.

Nie no działa już. Ale ja myślałem, że to od razu będzie narzucać freerun a nie wybór trybu gry.

Opublikowano

Kiedyś jesteśmy w TT i mamy zamiar kupić 150hp piszę nam, że nie mamy mniej niż 70hp, ale posiadam 40hp.

• 5 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak się jest TT włączy się a raczej wyłączy się widzenie graczy nie widać CT a jak włączy się jako CT to nie widać i CT i TT.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak kolejka. CT na samym początku rundy przez szybę może zabić TT. I odwrotnie.

Czyli buguja, jak na początku rundy xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności