Właściciel GET Opublikowano 10 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 10 Lutego 2013 Tutaj możecie zgłosić błąd / bug niewykryty przeze mnie.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 10 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2013 Będąc martwym i kupując odrodzenie wyskakuje: musisz być żywy, żeby coś kupić.
Właściciel GET Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 10 Lutego 2013 Dziękuję za zgłoszenie, postaram się to naprawić w najszybszym możliwym tempie.
Właściciel GET Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 10 Lutego 2013 Naprawione. Naprawiony powinien być też błąd odnośnie "dołączania" do teamu automatycznie. W dodatku w menu pod M pojawi się przejście na specta lub do drużyny. Aktualnie sprawdzamy z jo mapy, rotacja ich pojawi się za kilka minut. Dogram również plugin "fix" odnośnie map.
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 11 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2013 Ja chciałem zgłosić bug odnośnie mapy deathrun_projetocs4 Można na tej mapie kupować broń.
Paciaciak Opublikowano 11 Lutego 2013 Zawieszony Opublikowano 11 Lutego 2013 Mówiłem to wczoraj Nestemu i Powiedział, ze naprawi to w jak najszybszym czasie.
Właściciel GET Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 13 Lutego 2013 Kupowanie broni dzisiaj zablokuję. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 6 Marca 2013 Zmieniłem plugin ukrycia wody i graczy na bardziej optymalną wersję.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 10 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2013 Wczoraj miałem tak, że nawet TT mi znikał przy wyłączeniu graczy. I jak byś mógł zrobić coś z bugującym się spadochronem, że jak ktoś umrze i miał włączony spadochron to ma ciągle "włączony" w next rundzie.
Właściciel GET Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 10 Marca 2013 Wczoraj miałem tak, że nawet TT mi znikał przy wyłączeniu graczy. I jak byś mógł zrobić coś z bugującym się spadochronem, że jak ktoś umrze i miał włączony spadochron to ma ciągle "włączony" w next rundzie. Dziękuję za zgłoszenie. Wszelkie bugi i błędy będę łatać w tym tygodniu.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 16 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2013 Jeśli coś jeszcze zauważyliście to śmiało piszcie.
Paciaciak Opublikowano 23 Marca 2013 Zawieszony Opublikowano 23 Marca 2013 Znów zbugował się sklep, gdy chce sie kupic odrodzenie napisane jest Musisz byc żywy aby coas kupić.
Właściciel GET Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 23 Marca 2013 A tam zaraz zbugował. Po prostu warunek nie działa tak jak trzeba i cała filozofia. Powinno być już dobrze. 1
Właściciel GET Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 23 Marca 2013 To poprawię wieczorem. 1
Właściciel GET Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 25 Marca 2013 Jeszcze się tym nie zająłem, wybacz, dopadła mnie choroba i mój mózg nie jest taki super zdolny do myślenia. 1
Xenn[O] Opublikowano 26 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2013 A więc kiedy kupimy szybkość to ona zostaje nam do końca rudy, nawet kiedy zginiemy to jest w następnej rundzie. Dopiero jak nam się mapa zmieni to nie mamy szybkości, ale możemy kupić znów na całą rundę i nawet jeśli jesteśmy w TT także jest ta szybkość:/ Że chyba to ma być tak specjalnie. Proszę o naprawienie tego buga bo każdy z niego już korzysta ;/
Właściciel GET Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 26 Marca 2013 Jasne, jak jutro mi zdrowie przypisze bardziej to usiądę do tego i poprawię kilka błędów. 1
Właściciel GET Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 26 Marca 2013 Poprawiona szybkość, poprawione kupowanie odrodzenia i z wyjściem - nie pokazuje, że jesteś nieżywy itd. Jeszcze dzisiaj poprawię trochę spadochron.. :) Jutro wprowadzę nowy system vote. 1
Xenn[O] Opublikowano 27 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2013 Szybkość jest poprawiona(Wolniej się chodzi), ale nadal działa ona na całą rundę.
Rekomendowane odpowiedzi