Skocz do zawartości

[KOSZ] Zgłaszanie bugów

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Będąc martwym i kupując odrodzenie wyskakuje: musisz być żywy, żeby coś kupić.

• Właściciel
Opublikowano

Naprawione.

Naprawiony powinien być też błąd odnośnie "dołączania" do teamu automatycznie.

W dodatku w menu pod M pojawi się przejście na specta lub do drużyny. Aktualnie sprawdzamy z jo mapy, rotacja ich pojawi się za kilka minut.

Dogram również plugin "fix" odnośnie map.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja chciałem zgłosić bug odnośnie mapy deathrun_projetocs4

Można na tej mapie kupować broń.

• 3 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wczoraj miałem tak, że nawet TT mi znikał przy wyłączeniu graczy. I jak byś mógł zrobić coś z bugującym się spadochronem, że jak ktoś umrze i miał włączony spadochron to ma ciągle "włączony" w next rundzie.

• Właściciel
Opublikowano

Wczoraj miałem tak, że nawet TT mi znikał przy wyłączeniu graczy. I jak byś mógł zrobić coś z bugującym się spadochronem, że jak ktoś umrze i miał włączony spadochron to ma ciągle "włączony" w next rundzie.

Dziękuję za zgłoszenie. Wszelkie bugi i błędy będę łatać w tym tygodniu.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jeśli coś jeszcze zauważyliście to śmiało piszcie.

Opublikowano

Znów zbugował się sklep, gdy chce sie kupic odrodzenie napisane jest Musisz byc żywy aby coas kupić.

• Właściciel
Opublikowano

A tam zaraz zbugował. Po prostu warunek nie działa tak jak trzeba i cała filozofia.

Powinno być już dobrze.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Jeszcze się tym nie zająłem, wybacz, dopadła mnie choroba i mój mózg nie jest taki super zdolny do myślenia.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

A więc kiedy kupimy szybkość to ona zostaje nam do końca rudy, nawet kiedy zginiemy to jest w następnej rundzie. Dopiero jak nam się mapa zmieni to nie mamy szybkości, ale możemy kupić znów na całą rundę i nawet jeśli jesteśmy w TT także jest ta szybkość:/ Że chyba to ma być tak specjalnie. Proszę o naprawienie tego buga bo każdy z niego już korzysta ;/

• Właściciel
Opublikowano

Poprawiona szybkość, poprawione kupowanie odrodzenia i z wyjściem - nie pokazuje, że jesteś nieżywy itd.

Jeszcze dzisiaj poprawię trochę spadochron.. :) Jutro wprowadzę nowy system vote.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności