Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 29 Października 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Października 2011 Ja jestem za dawnym 4FuN'em . + Mój FFA który dojdzie .
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 29 Października 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Października 2011 DM też by się zdało :)
darky Opublikowano 29 Października 2011 Fragowicz Opublikowano 29 Października 2011 @Nesty, ale ja nie pisałem że ma być only STEAM. Na razie może być STEAM/NS. :)
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 29 Października 2011 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Października 2011 Panowie, takim gadaniem nic nie załatwimy. Gdy serwer będzie już wykupiony, zrobię temat odnośnie moda, przeprowadzimy głosowanie w formie ankiety, i zadecydujecie. Proszę już nie pisać odnośnie serwera jeżeli chodzi o sprawę moda (inne pytanie, problemy, mile widziane).
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 29 Października 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Października 2011 Old 4Fun Tylko bez gustlika, bo znów będzie po mnie jeździł ;D
Właściciel GET Opublikowano 29 Października 2011 Właściciel Opublikowano 29 Października 2011 Old 4Fun Czy administrator nie wyraził się jasno? Szanujcie każdego wypowiedzi. Tylko bez gustlika Pozwól, że takie sprawy zostaną między mną, a Nim.
Mordur Opublikowano 7 Listopada 2011 Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2011 Proponuję serwer TP[sTEAM], już kiedyś o tym mówiłem, jak istniała dzielnica. No, ale patrząc na to, że sieć będzie się dopiero rozwijać, to proponuję TP s/ns. Jak dla mnie na pierwszy serwer to świetne rozwiązanie i idzie też szybko rozwinąć. Proponuję też wprowadzić starych adminów z dzielnicy, bo widzę, że nikogo nie ubyło^^. Potrzebna byłaby też reklama na innych forach, ale użytkownicy musieliby się zmobilizować. Pozdrawiam.
Właściciel GET Opublikowano 7 Listopada 2011 Właściciel Opublikowano 7 Listopada 2011 Proponuję też wprowadzić starych adminów z dzielnicy Nie ma takiej opcji. Podanie nowe.
Mordur Opublikowano 8 Listopada 2011 Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2011 Chyba nie rozumiesz mnie. Nie chodziło mi, aby WSZYSTKICH wprowadzić, ale na początek nikt nie będzie miał spełnionych warunków na admina (czyt. godziny), a ktoś na serwerze musi trzymać porządek :|
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2011 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2011 ale na początek nikt nie będzie miał spełnionych warunków na admina (czyt. godziny)| To jest chyba oczywiste, prawda? P.S: Nie piszcie, że nie wiem o co chodzi, jak ja dobrze wiem :) Jak nie będę wiedział o co chodzi, to napiszę.
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2011 Zmiany czas zacząć !
Rekomendowane odpowiedzi