Skocz do zawartości

Zmiany ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Witam,

Życzę miłego czytania.

Jak zauważyliście, na forum od paru dni nic ciekawego się nie dzieje (oprócz kilku tematów zakładanych przez Was, użytkowników). Przygotowujemy się do wielkiego otwarcie sieci (oficjalnego). Jak usłyszeliście kilka dni temu w temacie "Start forum !" nadchodzą wielkie reformy (zmiany na lepsze) naszej sieci.

Pierwsza dość ważna sprawa, to zmiana silnika forum (nastąpi to; do 10 listopada), z phpBB modified by Przemo, przejdziemy na vBulletin (profesjonalny skrypt, chyba każdy wie o co chodzi), zmiana ta będzie miała wpływ na naszą przyszłość. Wam jako użytkownikom, pozwoli to na żwawsze przemieszczanie się na forum oraz doda Wam zapału. Nam, administracji pozwoli to na lepsze stanowiska pracy, oraz na energiczne rozwijanie naszego projektu, jakim jest Enter-Frag.com. Razem, tworzymy swojską społeczność, nie mamy zamiaru od Was "wyłudzać" pieniędzy, lub jakichkolwiek strat mających na celu zdemoralizowania kogokolwiek (jak to robi większość sieci). Forum ma być przyjemne od strony użytkownika, jak i innych osób tworzący naszą społeczność wirtualną (internetową).

Kiedy zostanie ogłoszone oficjalne otrawcie forum (data) forum zostanie zamknięte na maksymalnie 3/4 dni (wgramy nowy silnik, uzupełnimy regulaminy i inne ważne tematy), jak coś to będzie wywieszka.

Druga (2) sprawa wygląda następująco [...] Z kolegą administratorem (Nestjusz) planujemy kupić serwer 18 slotowy (na początek) z Pukawki (MAX), moda do serwera wybierzecie Wy, drodzy użytkownicy. Z początku dołożymy wszelkich starań żeby owy serwer rozwinąć (niezależnie od moda), wszelkiego rodzaju reklamy AdTaily (na serwisach takich jak: puchatkowe.pl, forums.wiaderko.com, amxx.pl etc.), oraz wykupienie "pakietu" złote serwery z serwisu serwery.wiaderko.com, w dodatku reklamy na innych stronach o podobnej tematyce (mało skuteczne, ale zawsze coś). Jeżeli Wy, użytkownicy forum, chcielibyście wspomóc DOBROWOLNIE sieć, lub coś w tym stylu, to zapraszam do kontaktu e-mail - [email protected] - wiadomość zwrotną (odpowiedź) otrzymacie w ciągu 24 godzin. W późniejszym czasie (do 20 listopada) zakupimy prawdopodobnie serwer minecraft, który umili Wam jeszcze bardziej korzystanie z Enter-Frag.com. Na bieżąco będziemy Was informować na temat zmian, serwerów itp.

Na razie tyle, z tematu "świeższych informacji". "Od Was, dla Was".

Mamy na celu stworzyć sieć inną od innych, nie będziemy się określać mianem "najlepszych", bo to robi się już niekiedy żałosne, gdy forum, postawione 2 dni przed, z 2 serwerami pustymi, ma w nazwie "Najlepsza sieć [...]"...

Pozdrawiam,

Charlie

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też proponuje TP a z czasem może FFA lub Deathrun.

Myślę że serwer Minecraft też się przyda ponieważ dużo osób w to gra. :).

Mam nadzieję że sieć rozwinie się tak jak kiedyś, i że serwery będą ciągle full.

Chociaż nie, bo wtedy ja nie będę mógł grać :DD.

A z tym silnikiem to już będzie chyba profesjonalne forum .

Mamy na celu stworzyć sieć inną od innych, nie będziemy się określać mianem "najlepszych", bo to robi się już niekiedy żałosne, gdy forum, postawione 2 dni przed, z 2 serwerami pustymi, ma w nazwie "Najlepsza sieć [...]"...

Po tych słowach, wiadomo już że ta sieć będzie inna. ;*

Pozdrawiam CarToNick ; ]]

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

TP i 4FuN by wystarczyły (tak myślę).

Opublikowano

Jestem za na 1 miejsce idzie TP, potem 4fun bo te duzo ludzi na tym gra ;)

Jeśli będzie TP to sie postaram o to żeby ludzie siedzieli na nim caly czas :]

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

DM,4FuN moim zdaniem ;)

• Właściciel
Opublikowano

Przypominam, że jeden będzie serwer na starcie - nie dwa.

Jako 1 serwery proponuję TP only steam i 4fun s/ns

Jeżeliby miałby być serwer TP - co najwyżej 17 slotów + 1 HLTV = 18, ale i tak będzie 17 związku z rezerwacją.

TP only STEAM byłby bardzo ciężko do rozkręcenia. Ogólnie teraz nie opłaca się robić sieci ONLY STEAM, gdyż coraz mniej osób na STEAM gra w CS'a. Dlatego proponowałbym FFA, potem jak się rozwinie bardziej sieć, wtedy się TP STEAM zrobi :) Chyba, że wolicie ns/s.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nesti rób jak chcesz już ;p Mam już mentlik w głowie :D

Opublikowano

tp ns jest bez sensu bo osoby ns nie znają pojęcia gry TP.

FFA do kitu wdł mnie

Już lepiej tego 4fun zrobic bo jak TP to only steam

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dawny 4FuN by się przydał :*

Opublikowano

Moim zdaniem TP Steam/n-s przydałoby się zrobić, w końcu nie każdy ma steam.

tp ns jest bez sensu bo osoby ns nie znają pojęcia gry TP.

Raczej dużo ludzi wie co to TP. A jak ktoś nie gra TP, to ban. Proste.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

O to chodzi też, że zmniejszyła by się liczba cziterów jeżeli TP byłby Only steam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A ja proponuje serwer FFA ( może być z dodatkiem BF2 ). Bardzo fajnie się gra.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zwykły FFA by wystarczył.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zróbmy głosowanie ;) DM-FFA-4FuN-TP-DeathRun !

• Właściciel
Opublikowano

Dobra, temat o dyskusji odnośnie moda zostawcie sobie na później. To była tylko informacja dla Was kiedy co i jak będzie, abyście byli przygotowani i bez pytań typu: kiedy VB, kiedy serwer, dlaczego strona nie działa / została zamknięta itp.

Ja napisałem już odnośnie TP - ESL MAP jak najbardziej @dawjd, ale zważ na to, że coraz mniej osób gra na STEAM w CS'a. W innych krajach CS staje się coraz mniej popularny i jest równio na linii CS:S. Dlatego VALVE wydaje CS:GO, który będzie namiastką CS 1.6 i CS:S.

Preferuję FFA / DM, potem dopiero 4FUN, a dalej to się zobaczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności