Partner Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wheatley Opublikowano 13 Stycznia 2021 Partner Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) 1. Co to jest i z czym się to je Jest to modyfikacja do CS'a dla społeczności Fragujemy, która dodaje parę przydatnych funkcji i skrótów dotyczących zarówno gry jak i sieci serwerów.Szczegółowo opisując, pobierając i instalując paczkę otrzymujesz:a) dopasowane commandmenu dla graczy sieci serwerów: - szybkie łączenie się z serwerami FG - możliwość wysłania krótkiego zaproszenia na serwery - szybka zmiana ustawień gry (celownik i jego kolory, czat, radar itp.) - nagrywanie, odtwarzanie demek - robienie screenshotów (zwykły, z konsolą itp.) - krótkie menu z skrótami dla admina - parę przydatnych komend na serwerach (ranking, mapy, vip)b) spray fragujemy.comc) tło dla menu gry z paroma wariantami.d) lista serwerów w głównym menu gry. 2. Instalacja Plik do pobrania znajduje się w załączniku ->.GUI.zip Zawartość folderu z paczki cstrike umieszczasz w: - *ścieżka instalacji gry lub steam*\Half-Life\cstrike\ Pełna ścieżka standardowo wygląda tak: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike\* Jeśli nie możesz znaleźć ścieżki instalacji na steam:-> wejdź w bibliotekę gier -> kliknij prawym przyciskiem myszy w Counter-Strike na liście i wybierz właściwości -> pojawi się nowe okienko i wybierz "PLIKI LOKALNE" -> wciśnij przycisk "Przeglądaj..." i pojawi się okno z folderem gry. * Dodatkowy wybór tła w menu: Paczka standardowo ma wybrane tło pt. FG - jednak przygotowałem dla Was parę wariantów. Wystarczy wejść w folder "_wybierz tło" i przeczytać "_INSTRUKCJA.TXT". Podglądy znajdują się również poniżej. 3. Lista screenów Tła menu gry <- Lista funkcji <- SPRAY 4. FAQ 1. Czy GUI działa na steam / nonsteam? - tak, działać będzie na każdej wersji. 2. Podobało mi się stare tło w CS - jest też w paczce pod nazwą "klasyczne". 3. Czy znajdują się, lub w przyszłości pojawią się tam skrypty? - nie, takich rzeczy tam się nie będzie. 4. Znalazłem błąd/literówkę! - napisz do mnie na PW 5. Mam pomysł co dodać/usunąć - jak wyżej, lub prosto pisz tutaj w temacie! 6. Czemu nie zmieniłeś kolorów menu itp.? - uważam, że to kwestia bardzo indywidualna więc pozostawiam to w Waszych rękach. Dziękuję za uwagę! Menu aktualne na dzień 13-01-2021 Edytowane 13 Stycznia 2021 przez Wheatley 3 1 18 Cytuj
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 13 Stycznia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2021 Szanuje w opór, bardzo dobra robota ! Chciałbym zobaczyć tą modyfikacje w wersji CS:GO, ale pewnie kolidowałoby z plikami gry 1 1 Cytuj
ZKKF oreo. Opublikowano 13 Stycznia 2021 ZKKF Opublikowano 13 Stycznia 2021 Wygląda super, aż ściągnę 1 minutę temu, VetraX napisał: Chciałbym zobaczyć tą modyfikacje w wersji CS:GO, ale pewnie kolidowałoby z plikami gry W CS:GO takie coś byłoby super ale pewnie by VACacje wleciały :c 1 1 Cytuj
Wheatley Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Partner Opublikowano 13 Stycznia 2021 1 godzinę temu, VetraX napisał: Szanuje w opór, bardzo dobra robota ! Chciałbym zobaczyć tą modyfikacje w wersji CS:GO, ale pewnie kolidowałoby z plikami gry Dziękuję, niestety dzięki Valve modyfikowanie klienta nawet ze strony wizualnej jest bardzo ograniczone, a i tak wszystko idzie w piach przy aktualizacji. 2 Cytuj
Zasłużony Fragowicz chicken Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2021 Mam, korzystam, polecam ! 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi